Territorial

L'Escala es confirma com la revelació del curs

1a catalana. El conjunt blaugrana ha fet un inici brillant, té 20 punts i és l'actual segon classificat en el primer any en la categoria

Després d'haver-se disputat deu jornades a primera catalana, l'Escala ha confirmat el seu paper d'equip revelació. El conjunt dirigit per Pitu Batlle és el segon classificat de la taula amb 20 punts, a només cinc del líder, el Granollers. “Estem molt contents amb l'inici de curs que hem fet. És el primer any a la categoria i aquests 20 punts ja no ens els treu ningú. A més, a l'Escala sempre costa començar bé la temporada per culpa de les feines estiuenques d'alguns jugadors i altres aspectes difícils de controlar”, explica l'entrenador de l'equip blaugrana, una de les sensacions del moment.

La fórmula de l'èxit

En les tres campanyes que fa que dirigeix l'equip, el nucli dur de la plantilla de Batlle ha experimentat pocs canvis durant l'estiu. Això, i el gran bagatge com a local –només ha perdut un enfrontament en tres cursos; 28 victòries, deu empats i una derrota–, és la clau de l'èxit. “Cada estiu canviem alguna peça en la línia en què creiem que estem més debilitats, però del primer any encara queden deu o dotze jugadors vitals en l'acoblament dels nous que arriben. El grup és fort i molt sòlid”, analitza Batlle, que respecte als excel·lents números com a local hi afegeix: “Tenir uns bons registres a casa és el que et permet ser a dalt.”

Tot i el bon inici de l'Escala, el tècnic frena l'eufòria i manté intacte l'objectiu primordial que es va fixar el club. “És massa aviat per canviar d'objectius. El primer que volem fer és salvar-nos, després ja ho veurem. A més, ara ens ve un tram de campionat que dictarà sentència sobre el nivell que tenim. Els rivals són molt durs, alguns equips ja han tingut aquesta dificultat i ho han passat malament”, avisa el tècnic, que només pensa en el matx a casa contra el Vic, diumenge a les 16.30 h.

EL PROTAGONISTA

Estem molt contents amb l'inici que hem fet. És el primer any en la categoria i aquests 20 punts ja no ens els treu ningú
És massa aviat per canviar d'objectius. El primer que volem fer és salvar-nos, després ja ho veurem
‘Pitu' Batlle
entrenador de l'escala
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)