Territorial

Victòria còmoda, però treballada

1a catalana. Martí Bartrina va salvar els selvatans del gol de l'empat al minut 74

farners3

tecnofutbol0

TECNOFUTBOL: Giancarlos, Serrano, Franco, Sebas, Arturo, Fabià (Cristian, 56'), Matías, Castellanos, Chang (Felipe, 75'), Josevi i Malkhaz. FARNERS: Martí Bartrina, Óscar Fernàndez, Pitu Riart, Massegú, Joel, Carbó, Da Cosa (Sosseh, 71'), Criado, Gerard Muñoz (Marc Casas, 79'), Dembo i Marc Vila (Iván García, 60'). GOLS: 0-1 (34') Gerard Muñoz. 0-2 (83') Sosseh. 0-3 (85') Carbó. ÀRBITRE: Tomás López. T.G.: al local Castellanos i Chang; i al visitant Massegú. T.V.: al local Felipe (88'), directa. COMENTARI: El Farners va obtenir la victòria en un partit que va dominar amb claredat, però que s'hauria pogut complicar en els minuts finals a causa de la falta d'encert. En el primer temps, Gerard Muñoz i Dembo van disposar de nombroses ocasions per obrir el marcador. La més clara, de Gerard Muñoz al minut 9, va acabar al pal. No va ser fins al 34', que Gerard Muñoz va obrir el marcador, amb una rematada des de l'interior de l'àrea. A la represa, el Farners va mantenir el control del joc, però el Tecnofutbol va estar més present en atac. En el 74', Malkhaz hauria pogut fer l'empat, però es va trobar amb una magnífica intervenció de Bartrina. En el tram final, per fi va arribar la sentència per als selvatans, gràcies a un inspirat Marc Casas. De les seves cames van sortir dues grans assistències a Sosseh i Carbó, que van servir per sentenciar el partit, i sumar tres punts que donen aire al Farners.