Territorial

Al final tot segueix igual

Defensius. Un gol de Poche a la sortida d'un córner a dos minuts del final deixa altre cop sense puntuar un Banyoles ferm en defensa

banyoles1

Júpiter2

El Banyoles, dirigit ahir per Paco Gómez, va sumar la desena derrota consecutiva de la temporada, per culpa d'un gol del defensa local Poche a dos minuts del final.

A la primera meitat, el Banyoles va sortir amb un plantejament molt defensiu, que va dificultar el joc d'un dels equips més en forma de la categoria. El Júpiter va dominar, però no va ser capaç de generar perill a la porteria d'Aleix.

Després de la represa van arribar els gols. Tot just arrencar el segon temps, Gueri va clavar a l'escaire un xut a la mitja volta, i va avançar els locals en el marcador. El Banyoles, que va continuar amb el mateix plantejament defensiu, i buscant la seva oportunitat amb pilotes llargues i a contraatac, va trobar l'empat al minut 65. Una passada llarga, pentinada al mig del camp, va caure als peus de Guilana, que es va plantar tot sol davant del porter local Buetas i va enviar la pilota al fons de la xarxa. Quan els banyolins ja tocaven el primer punt després de tres mesos, el Júpiter els va fer tocar de peus a terra. En un córner, a només dos minuts del final, Poche va rematar de cap la centrada de Casillas, i va fer el gol de la victòria, que deixa el Banyoles encara més tocat.

JÚPITER: Adri Buetas, Jaume, Poche, Mechi (Fede, 68'), Pau, Gueri (Prat, 78'), Àlex (Casillas, 78'), Darbra (Iván, 68'), Edu, Santolalla i Kuku (Xavi, 46'). BANYOLES: Aleix, Bayot, Dani González, Uri, Dani Jiménez, Gerard, Guilana (Facund, 67'), Adrià, Joel Rama (Joel Barceló, 46'), Tia Corbalán (Carles Jordà, 78') i Ignasi. GOLS: 1-0 (47') Gueri. 1-1 (65') Guilana. 2-1 (88') Poche. ÀRBITRE: Rovira Campa. T.G.: als locals Gueri i Fede i als visitants Bayot, Dani Jiménez, Ignasi i Carles Jordà.