Territorial

Cop baix en l'afegit

Adéu a la imbatibilitat. L'Escala va tornar a perdre un partit a casa un any després. El Vic va jugar tota la segona part amb un menys

vic2

l'escala1

L'Escala va veure estroncada una ratxa d'imbatibilitat com a local que s'havia perllongat durant més d'un any. El conjunt de Pitu Batlle no perdia al municipal des del 10 de novembre de 2013 contra l'Abadessenc (0-2). Ahir va caure de manera molt dolorosa, perquè el Vic li va marcar l'1-2 en el temps afegit a pesar que els osonencs van jugar amb un home menys des del minut 42 de la primera meitat. Per adobar-ho, els escalencs han perdut dos llocs a la taula classificatòria (s'han vist superats pel Júpiter i el mateix Vic), tot i que es mantenen a la zona noble.

I un penal fallat

El Vic va aprofitar un córner per avançar-se aviat. L'Escala, que no es va enfonsar amb el 0-1, va capitalitzar el domini fins que va assolir l'empat, obra de Casagran. Hauria pogut completar la remuntada, però Sile va fallar un penal –el va enviar a fora– després d'una acció polèmica que va acabar amb l'expulsió de Litus (42'). Després del descans, el Vic va anar guanyant terreny tot i la inferioritat i va clavar l'estocada quan ja ningú s'ho esperava.

L'ESCALA: Bustins, Lluís Ferrer (Yuseff 50'), Bochi, Dani (Nil Pàmies 50'), Sile, Ricard Ferrer, Ramírez (Jallow 69'), Muniesa, Casagran (Serra 50'), Feixas i Gasull. VIC: Prat, Carrascal (Tena 66'), Litus, Carmona, Raúl, Isma, Roca (Éric 65'), Peque, Tomeu (Rodri 21'), Puigdesens i Salas (Guillem 46'). GOLS: 0-1 (13') Raúl. 1-1 (30') Casagran. 1-2 (92') Peque. ÀRBITRE: Enrique Rodríguez. T.G.: als locals Bochi, Ricardo Ferrer, Feixas i Gasull, i als visitants Fran, Roca, Peque, Salas i Carmona. T.V.: per doble amonestació a Litus, del Vic (42') i directa a l'entrenador del Vic, Jordi Salvayà (60'), per increpar un sector de l'afició local. PÚBLIC: Uns 300 espectadors al municipal de l'Escala.