Territorial

Una ratxa per mirar amunt

1a catalana. El Girona B ha sumat 10 dels últims 12 punts possibles i s'ha enfilat fins a la cinquena posició de la taula, a quatre punts de la promoció d'ascens a tercera i a cinc del líder

El Girona B va aconseguir una victòria de prestigi i reconfortant al camp de la Jonquera en l'última jornada de lliga (0-5). El conjunt dirigit per Pep Triadú està travessant la millor ratxa des de l'inici de curs amb la suma de deu dels últimes dotze punts en joc: “Hem de continuar com fins ara. Som els més joves de la primera catalana i hem d'anar partit a partit. No tenim cap mena de pressa i sabem quin és el nostre objectiu amb els jugadors que tenim”, comenta l'exentrenador del Quart i el Farners, Pep Triadú, que respecte a aquests objectius diu que el discurs és clar: “La nostra finalitat és formar els jugadors per convertir-los en candidats al primer equip. De fet, actualment s'entrenen set jugadors amb el primer equip i disposem d'uns nou jugadors nascuts el 1995”.

La solidesa mostrada per l'equip filial del Girona en les primeres tretze jornades està agradant al tècnic gironí, que ha hagut d'adaptar la seva metodologia al club. Triadú esquiva qualsevol mostra d'eufòria i confiança en l'entorn: “Si no ens dediquem a entrenar i a créixer, ens equivocarem. No ens hem de despistar i fins que no arribem a l'equador de la competició no canviarem cap ordre”, diu Triadú, que en consonància amb això hi afegeix: “Tothom és competitiu i li agrada guanyar, però des de la derrota [l'única contra el Manresa 2-0] també ens hem adonat que podem créixer.” El pròxim partit del filial serà diumenge a Salt, contra el Sants (12.00 h).

LES REACCIONS

Hem de continuar com fins ara. Som els més joves de la primera catalana i hem d'anar partit a partit. No tenim cap mena de pressa
La nostra finalitat és formar els jugadors per convertir-los en candidats al primer equip
Pep Triadú
entrenador del girona b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)