Territorial

El Banyoles escull Joan Mallart

1a catalana. L'equip intentarà reaccionar amb un tècnic que té una dilatada experiència. Els blanc-i-blaus també volen reforçar la plantilla fent com a mínim tres incorporacions

El Banyoles va anunciar ahir que ja té el relleu per a la banqueta del primer equip. Joan Mallart serà l'encarregat d'agafar les regnes del conjunt blanc-i-blau i buscar la tecla adequada que permeti als banyolins sortir de la zona baixa de la classificació. Mallart té el títol estatal d'entrenador i una llarga trajectòria en les banquetes del futbol català. El nou entrenador del Banyoles ha dirigit el Peralada, el Cabanes, el Llançà, l'Esplais, el Marca de l'Ham i equips de la base de la Unió Esportiva Figueres. Joan Mallart arriba acompanyat de Francesc Moñino, que farà les funcions de segon entrenador i de preparador físic.

Més reforços

Més enllà del canvi de timoner a la banqueta, des del Banyoles també es plantegen reforçar l'equip amb la incorporació d'alguns jugadors. La setmana passada es va fitxar el porter Aleix Prunés i ara la voluntat és aconseguir més pólvora en la zona ofensiva. L'entitat banyolina treballa en la recerca d'un davanter, un extrem i un migcampista de perfil ofensiu. En les onze primeres jornades de lliga, el Banyoles només ha marcat nou gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)