Territorial

El Gramenet aconsegueix el primer triomf del curs

1a catalana. El tècnic Diego Seoane va ser acomiadat abans del partit

El Gramenet, que abans del partit va destituir pels mals resultats el tècnic Diego Seoane –el seu substitut serà Ignasi Senabre, segons va informar Golcat–, va aconseguir ahir al vespre contra el Montcada, en el partit pendent de la quarta jornada, la primera victòria de la temporada, que el treu de l'última posició i el situa setzè, un lloc i un punt per sobre del seu rival d'ahir. El partit va ser obert i amb ocasions per als dos equips, tot i que el que es va avançar va ser la Grama gràcies a Canelada. El Montcada va reaccionar en la segona meitat i va empatar, però Ranchal va fer el gol que va permetre als locals celebrar, per fi, un triomf.


MONTCADA1


GRAMENET2

GRAMENET: Olmedo, Cardete, Barry (Leyton, 62'), Pluvins, Yustos, Yasser (Ijeei, 62'), Edu Ranchal, Canelada (Youssef, 81'), Cristian (Sergio, 81') i Cos (Segura, 76'). MONTCADA: Jaume, Santi, Montero, Pacheco, Albert (Bonamich, 46'), Alberto (Fernando, 46'), Baena (Alexis, 65'), Soba (Daniel, 86'), Carlos, Prieto (Morroco, 46') i Pepe. GOLS: 1-0 (36') Canelada. 1-1 (59') Baena. 2-1 (72') Edu Ranchal. ÀRBITRE: Martí Pérez. T.G.: Als visitants Jaume i Bonamich. T.V.: Dues grogues al visitant Fernando (88').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)