Territorial

El Girona B-l'Escala, plat fort del dia

1a catalana. Els altres dos representants gironins que competeixen avui, el Farners i el Lloret, reben el Manresa i el Tecnofutbol, respectivament

Després de gaudir d'una jornada de descans (només la Jonquera va jugar dimecres un partit pendent al camp del Mollet, amb derrota per 2-1), la primera catalana torna avui a escena amb tres partits avançats, tots tres amb representació gironina. Destaca el derbi que jugaran el Girona B i l'Escala (a les 16 h al municipal de Salt), sisè i setè classificats amb 21 punts, respectivament, dos equips que es troben immersos en dinàmiques ben diferents: els de Pep Triadú han sumat 13 dels últims 18 punts, mentre que l'Escala fa tres partits que no guanya (1 punt de 9). Serà una bona oportunitat per desfer l'empat entre els dos conjunts, que ara mateix tenen la zona de play-off d'ascens a sis punts.

Qui també té partit avui és el Farners, dotzè amb 18 punts, que rep el Manresa (a les 16 h) amb la intenció d'allunyar-se de la zona perillosa de la taula. Els de Miquel Àngel Muñoz s'estan mostrant molt irregulars des de principi de temporada i encara no han pogut enllaçar més de tres partits sense conèixer la derrota. D'altra banda, el Lloret, quart amb dotze punts, vol allargar la seva ratxa positiva de vuit partits consecutius sense perdre (ha sumat 18 punts dels últims 24) rebent el Tecnofutbol (a les 16 h), un rival que es troba en zona de descens després d'encadenar sis partits sense guanyar (amb tres derrotes els últims tres partits).

Pel que fa als partits de demà, el Banyoles rebrà el cuer, el Montcada (a les 12 h), amb l'esperança de sumar la tercera victòria seguida i continuar escalant posicions, mentre que la Jonquera intentarà trencar la ratxa de quatre derrotes al camp del Júpiter (12 h) que li permeti respirar més tranquil.

IGUALATS

El filial del Girona i l'Escala volen desfer l'empat a 21 punts que tenen en la taula

DEMÀ

El Banyoles i la Jonquera necessiten els tres punts en la lluita per sortir del pou
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)