Sense cap possibilitat contra un gran equip

1a catalana. El Manresa va ser el clar dominador i Bartrina va evitar la golejada

MANRESA1

FARNERS0

FARNERS: Martí Bartrina, Óscar Fernández, Massegú, Joel (Da Costa, 55'), Pitu Riart, Criado, Carbó, Pau Gusó (Sotot, 64'), Gerard Muñoz, Iván García (Sosseh, 77') i Dembo (Marc Casas, 64'). MANRESA: Moreno, Solearnau, Balboa, Moha, Ricky, Enric Vallès, Clop, Sergi Solé, Kevin (Ullès, 55'), Rebollo (Pereira, 64') i Noah (Andrés, 82'). GOLS: 0-1 (55') Rebollo. ÀRBITRE: Roig Antoja. T.G.: als locals Criado, Carbó, Pau Gusó, Soto, Da Costa i Massegú; i als visitants Enric Vallès i Sergi Soler. T.V.: cap. PÚBLIC: uns 100 espectadors. COMENTARI: El Farners va topar ahir amb un dels equips més sòlids de la categoria i que, tot i el resultat ajustat, va tornar a demostrar que és un dels clars candidats a lluitar per l'ascens. El Farners va començar el partit amb bona actitud, però els manresans van agafar ràpidament el control del matx i van disposar de diverses ocasions consecutives a partir del minut 10. La falta d'encert dels visitants, i les magnífiques intervencions de Martí Bartrina, el millor del partit, van evitar que el Manresa arribés al descans amb avantatge al marcador. El Farners, a remolc tot el primer temps, va tenir la seva ocasió al 39'. Iván García va fer una bona centrada que Gerard Muñoz va rematar amb la punta del peu, però el porter visitant, Moreno, va desviar la pilota amb l'ajuda del pal. Després de la represa, el partit va seguir el mateix guió, i al minut 55 els manresans van trobar el premi. Rebollo, amb una magnífica rematada de cap des del punt de penal, va superar finalment Bartrina. Fins al final, els visitants van continuar portant la iniciativa, i el Farners no va disposar de cap ocasió. clara.