Territorial

Sergi Murga i algú més

1a catalana. La Jonquera va fer oficial l'arribada de l'exjugador del Figueres Sergi Murga i no descarta algun moviment més en la seva plantilla de cara a la segona meitat del campionat

La Jonquera no travessa el seu millor moment en la lliga després de sumar dos punts dels últims 24 en joc. El rèdit del conjunt jonquerenc abans de l'aturada nadalenca ha estat pèssim –encadenen sis derrotes en els últims enfrontaments, amb cinc partits jugats com a visitants, un calendari d'allò més peculiar–, i aturar la competició tres setmanes per engegar motors i renovar perspectives anirà d'allò més bé a l'equip dirigit per Xavi Agustí, que sense anar gaire lluny ja ha fet oficial la incorporació de l'excapità del Figueres Sergi Murga: “Arribo amb ganes d'ajudar l'equip a sortir de la part baixa i de poder gaudir del que resta del curs”, va comentar el nou jugador verd-i-blanc, un fitxatge de luxe per a la Jonquera. “Té experiència i ens aportarà consistència, sortida de pilota, joc aeri... Estem contents de tenir-lo entre nosaltres. El seu lideratge ens anirà molt bé”, va analitzar el tècnic de la Jonquera, que va admetre que el club està treballant per incorporar alguna peça més: “Intentarem fitxar dos o tres futbolistes que vinguin a sumar esforços i ens aportin el que busquem. El club està treballant molt bé.”

La situació actual de l'equip ha estat condicionada per una segona meitat de la primera volta amb un calendari dur. “El nostre principal objectiu és salvar la categoria. Ara hem hagut d'afrontar una fase molt dura i, a més, hem acumulat sancions i lesions. L'aturada ens vindrà molt bé per recuperar aquests efectius i per continuar treballant igual de bé. Estem convençuts que capgirarem la situació amb l'ajuda de tots”, va valorar l'entrenador, Xavi Agustí.

Torneig benjamí benèfic

El cap de setmana es va disputar al camp de la Jonquera un torneig benjamí benèfic per recollir diners i destinar-los a l'hospital Sant Joan de Déu. El Tec Soccer va guanyar el Banyoles en la final del campionat (3-0).

LES REACCIONS

Arribo amb ganes d'ajudar l'equip a sortir de la part baixa i de poder gaudir del que resta del curs
Sergi Murga
Jugador de la jonquera
Té experiència i ens aportarà consistència, sortida de pilota, joc aeri... Estem contents de tenir-lo
Xavi Agustí
entrenador de la jonquera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)