Territorial

Bones oportunitats d'escalar posicions per al Lloret i el Girona

1a catalana. Els de la Selva reben l'Avià i l'equip filial del Girona rebrà el Tecnofutbol, tots dos a les 16 h

Després de tres setmanes sense competició, la primera catalana torna avui amb un doble duel amb representació gironina. El Lloret rep la visita de l'Avià i el Girona B, també com a local, se les haurà amb el Tecnofutbol (tots dos a les 16 h).

Els de la Selva van acabar l'any en un estat de forma brillant i han encadenat deu enfrontaments sense conèixer la derrota (no perden des de la quarta jornada, el 4 d'octubre passat). Al davant tindran un Avià que també està en un bon moment després d'haver acabat el 2014 amb tres victòries seguides, però el factor camp és clau per a un Lloret que només ha perdut un partit davant la seva afició.

El Girona B rep al municipal de Salt la visita del Tecnofutbol. El conjunt dirigit per Pep Triadú no pot fallar contra un equip que està en descens (són quinzens, amb només deu punts) i sumant els tres punts tornaria a enllaçar amb la zona mitjana alta de la taula, unes posicions vitals per poder entrar en la lluita per l'ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)