Nàstic

L'eix defensiu, ben amarrat

Nàstic. El club grana anuncia la renovació per dues temporades del capità Xisco Campos, i el central Pablo Marí també continuarà

El Nàstic s'ha assegurat en les últimes hores la continuïtat d'una figura clau en el seu engranatge: la del defensa Xisco Campos, que s'afegeix a Pablo Marí i a Rocha en la llista de futbolistes renovats. El club grana va anunciar ahir que el capità havia signat per dues temporades més, de manera que Xisco Campos allarga el seu vincle fins al juny del 2017. El central de Binissalem, que és l'únic futbolista de la plantilla que havia militat en l'equip en l'anterior etapa del Nàstic en la LFP, ha estat sempre una figura clau a Tarragona, tant pel paper que desenvolupa dins com fora del terreny de joc. De fet, tot i que va ser ahir quan el Nàstic va fer oficial l'acord de renovació, totes les parts implicades van deixar molt clar el mateix dia de l'ascens que el capità faria el salt a segona A amb l'equip i que arribar a un acord era només una qüestió de posar-se a parlar.

En l'última temporada, el defensa de 33 anys ha estat un dels futbolistes més utilitzats per Vicente Moreno, que l'ha ubicat a l'eix de la defensa i també com a lateral a causa de la baixa de Gerard Valentín. En total, el futbolista balear ha disputat 37 partits, sempre formant part de l'onze inicial. A poc a poc, doncs, la plantilla del curs que ve comença a prendre més forma i en els pròxims dies hi podria haver més novetats ja en el capítol dels fitxatges.

LA DADA

37
partits ha disputat
Xisco Campos aquesta temporada amb el Nàstic entre la lliga i la copa.

Pablo Marí aposta per Tarragona

Tot i que el Nàstic encara ha d'anunciar l'acord, Pablo Marí també vestirà la samarreta grana el curs que ve, tal com va explicar el mateix futbolista a les xarxes socials. El jugador valencià de 22 anys, que ha estat un pes pesant en l'engranatge defensiu de Vicente Moreno, ha dut a terme una campanya destacadíssima i disposava de propostes molt temptadores, tot i que finalment ha apostat per mantenir-se vinculat al Nàstic, per acabar d'agafar experiència en la Lliga de Futbol Professional, ja que és conscient que a Tarragona té tots els números de disposar de protagonisme per continuar creixent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)