Girona

“Algun dia la insistència donarà fruits”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Comença a ser un costum que Pablo Machín arribi a la sala de premsa de Montilivi després d'un empat del seu equip que, a l'hora de valorar-ho, sempre pot tenir diverses interpretacions: “Depèn del nivell d'exigència que tinguem i del que considerem bo i dolent. Sempre dic que puntuar és bo. No me'n vaig content, perquè busquem els tres punts, amb les nostres armes i les nostres limitacions, però crec que en algun moment la insistència ens donarà els seus fruits”, va explicar l'entrenador del Girona, que va admetre, com Popovic, que no s'havia vist un joc gaire fluid. “Qui vingués a veure un partit per fer deu tocs abans de marcar, doncs no hem tingut la capacitat de fer-ho. I el rival, que se suposa que està en un gran moment, tampoc ha pogut.”

Preguntat per si l'equip vivia un mal moment (4 punts de 15), Machín hi va estar d'acord. “Sí, és un mal moment. La classificació diu que no aconseguim guanyar i estem a la part baixa. I tenim limitacions per lesions i sancions”, va dir. “I en els mals moments, anar sumant a poc a poc és anar agafant granet a granet per quan vinguin millors èpoques.”

L'entrenador local va reconèixer que, per joc, li havia agradat més el partit contra l'Almeria. “Avui ha estat un partit de molta intensitat, que és el mínim que es pot demanar. Hem generat ocasions més per l'empenta que per la qualitat en la creació.” Machín va fer força canvis, sobretot al mig del camp. Satisfet? “Quant a la intensitat que hi hem posat, han complert bé. L'esforç es valora, i hi ha jugadors que no juguen a llocs en què estan més acostumats a fer-ho. Un rival com el Saragossa tampoc ens ha generat ocasions per guanyar. Però també sóc exigent i m'agradaria generar més ocasions, fer un joc més elaborat i tenir més frescor.” Machín va parlar de Borja –“hem mirat que tingués més llibertat i fes d'enllaç i que no tingués tant desgast defensiu”– i del juvenil Joel Arimany: “Sempre és de celebrar que un gironí del planter debuti. Això no és de cara a la galeria. Per mèrit seu i, per què no reconèixer-ho, per falta d'altres davanters professionals.” El tècnic va admetre que situar Granell al carril havia estat “un experiment”. “El volia més endavant per fer centrades”, va dir.

EL CONTEXT

“És un mal moment i s'ha d'anar sumant per quan vinguin millors èpoques”

ELS RETOCS

“Hem estat intensos, però sóc exigent i voldria més ocasions i fer joc més elaborat”

JOEL ARIMANY

“És de celebrar que un gironí del planter debuti. Això no és de cara a la galeria”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)