Girona

Delfí Geli

President del Girona FC

“Busquem terrenys de 70.000 a 100.000 m²”

La ciutat esportiva és vital, estem treballant perquè sigui una realitat i, com més a prop de Montilivi, millor
Entre les seves tasques a dins el club, n'hi ha una que és fer gestions per veure si es troben els famosos terrenys per a una ciutat esportiva. Com ho tenim?
Les negociacions estan iniciades, però no és fàcil. S'han de trobar molts metres de terreny i una bona situació, prop de Girona i si pot ser també de l'estadi. Les gestions van en bona direcció, però hem de ser cauts, perquè s'han de lligar moltes coses.
Quants metres busquen?
Entre 70.000 i 100.000 metres quadrats. En principi ens conformem a cobrir unes necessitats bàsiques per al primer equip i el futbol de base, però és important no fer curt i que al final quedi la ciutat esportiva que tots volem.
Com els agradaria que fos?
Sobretot, funcional, pràctica i còmoda per als nostres futbolistes. La idea inicial és un camp de gespa natural perquè s'hi pugui entrenar el primer equip i no haver de fer 40 o 50 quilòmetres com fa ara, i algun altre per al futbol de base. I anar ampliant posteriorment el nombre de camps, fer uns bons vestidors, altres tipus de serveis, aparcaments...
La proposta que fa el Girona és que els cedeixin gratuïtament els terrenys i vostès es fan càrrec de la construcció?
Ho estem negociant. Quan les coses prenguin forma estudiarem on som i mirarem la fórmula més adient.
Tots els ajuntaments s'hi posen bé?
Sí. Tothom entén que és una infraestructura important per a les dues parts, especialment per al futur del Girona FC. Ens escolten i ens reben amb la intenció d'ajudar.
Fa vuit anys que el Girona està a segona A i no s'ha fet la ciutat esportiva. Què li fa pensar que aquesta vegada sí que es desencallarà tot?
Jo tampoc vull afirmar que aquesta serà la bona, tot i que estem treballant perquè en breu sigui possible. Si fos per nosaltres, ja la voldríem tenir avui mateix, però és evident que això no és dit i fet.
A veure si el Llagostera, que fa dos anys que és a segona A, construeix abans la seva...
Nosaltres intentarem fer la nostra quan puguem i de la millor manera possible, com suposo que el Llagostera fa les coses buscant el millor per a la seva entitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)