Girona

Per triar i remenar

Sobrino i Coris reben l'alta mèdica i Machín disposarà per primer cop aquesta temporada dels 25 jugadors de la primera plantilla

El tècnic s'haurà de trencar el cap per elegir els divuit futbolistes que inscriurà en l'acta quan fa dues setmanes, contra el Saragossa, va haver de recórrer al filial (Serrano) i al juvenil (Joel)

“Anem veient la llum”, va reconèixer ahir Pablo Machín, que no es va haver d'allargar gens ni mica a l'hora d'enumerar les baixes. “Hi ha jugadors que surten de lesions i que no estan al 100%, però és un bon senyal que puguem comptar amb tots ells”, va afegir-hi. Fa només dues setmanes, coincidint amb el Girona-Saragossa, el rosari d'absències era més llarg que un dia sense pa: que si Rubén Sobrino no transmetia bones sensacions, que si Coris encara anava coix per un trau al peu que s'havia fet un mes abans, que si Álamo encara estava recuperant-se de l'artroscòpia, que si Aday no havia deixat enrere la lesió muscular, que si Lejeune i Jairo estaven castigats... De fet, en el darrer partit a Montilivi, Machín va haver de recórrer al filial (va convocar David Serrano) i fins i tot al juvenil (el davanter Joel Arimany no només va entrar a la llista, sinó que va acabar debutant a segona A).

Aquesta cop, Machín no s'haurà de trencar el cap per completar la llista, sinó per descartar futbolistes. N'haurà de deixar set sense inscriure a l'acta. Són els maldecaps que volen els entrenadors, segons diuen ells mateixos. “La convocatòria? La farem com més competitiva millor, pensant sempre primer en el benefici del grup”, va exposar Machín. Si el tècnic és fidel a les seves paraules, serà complicat que puguin entrar Sebas Coris o Rubén Sobrino, que tot just ahir van rebre l'alta mèdica, malgrat que són futbolistes, sobretot el davanter, que necessiten minuts i rodatge: “Si podem incloure algú que no estigui en plenitud ho farem, però d'entrada és un partit per portar-hi els millors i per tenir les millors alternatives a la banqueta.” Machín, a més, va recordar que dimecres hi ha partit de copa Catalunya al Miniestadi, possiblement el banc de proves ideal perquè els menys habituals puguin mostrar-se, començant per Rubén Sobrino. “És el jugador que ens pot donar aquesta velocitat a dalt que de vegades ens falta, però que ningú es pensi que serà el Cid. I perquè tingui l'espurna que tots volem també necessita més temps d'entrenament.” A banda de Sobrino, la semifinal contra el Barça B serà el moment de posar a l'aparador un altre jugador al qual ningú ha vist en acció, el nigerià Nwakali. Entre els divuit de demà, difícilment hi seran també el porter Oliveros, els defenses Marcelo i Mas o el migcampista Vivi, tots ells inèdits en la lliga a excepció d'aquest últim, que va jugar un simbòlic minut a San Mamés.

LA CONVOCATÒRIA

“És un partit per dur-hi els millors i fer-la el màxim de competitiva”, diu l'entrenador

LA COPA CATALUNYA

L'hora de Sobrino, Nwakali, Marcelo, Mas o Germán podria arribar dimecres al Mini

“Ara es tracta de demostrar que puc jugar”

Sebas Coris es va lesionar en l'últim entrenament abans del Mirandés-Girona. Havia de ser titular a Anduva i, de fet, va viatjar a Miranda, però el dolor era tan gran que ni tan sols es va equipar. I allò que semblava un problema lleu s'ha perllongat fins ara (s'ha perdut els quatre últims partits). “Cada dia em trobo millor i les molèsties són prou suportables per entrenar-me bé. Ara es tracta de demostrar que puc jugar”, va admetre el carriler, conscient que, amb tothom recuperat, la titularitat s'encareix, sobretot pel que fa al carril dret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)