Girona

“Estàvem patint”

Luis Milla Entrenador del Lugo

El que primer va haver de respondre Luis Milla a la sala de premsa és si creia que el Lugo s'havia endut massa premi de Montilivi. “Sí, sí. Voldria dir, potser felicitar-lo no, perquè ha perdut, que el Girona ha fet un bon partit. I nosaltres hem estat molt encertats”, va explicar l'exjugador del Barça i el Madrid. “Hem fet un gran treball defensiu sense pilota. Però, amb la pilota, ens ha faltat tenir més precisió, més progressió, haver arribat posant més dificultats al Girona.” I, tot i això, els gallecs es van endur els tres punts amb un golàs de Sergio Marcos quan més problemes tenien al darrere. “Estàvem patint”, va reconèixer Milla. “Però hem defensat i aguantat bé. I, com deia, hem tingut molt d'encert.”

L'entrenador del conjunt gallec va reconèixer que l'entrada de Javi Álamo després del descans els havia creat “molts problemes”. “Amb els canvis, la idea ha estat tancar les bandes, perquè és veritat que ens estaven fent molt de mal, sobretot amb les pilotes llargues de Lejeune cap a Álamo.” Milla es va posar en la pell dels jugadors i tècnics del Girona: “Ens hem trobat amb partits d'aquest tipus a casa. Hi ha molta igualtat en la categoria, i has d'estar molt encertat de cara a porteria.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)