Girona

“Fa mal perdre quan ho fas tot”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Amb diferents versions, mèrits i demèrits, és la cançó de l'enfadós. Pablo Machín ha de sortir cada dia a la sala de premsa de Montilivi lamentant un altre pas en fals. Aquesta vegada, sense cap punt després d'encaixar un gol en l'únic xut del rival. “Si el gol ha arribat en el seu millor moment? Bé, és que crec que hem tingut 92 minuts de bons moments. No solc valorar els rivals, segurament han fet bon treball, però és que no els hem vist ni apropar-se a l'àrea. Crec que mai amb tan poc s'ha aconseguit tant”, va valorar Machín. “És una derrota hiperpatida. Quan més pilota han tingut ells és quan no estava en joc, quan el seu porter perdia temps. Però la realitat diu que continuem sense sumar.”

Machín no sabia ben bé a què atribuir la falta de gol sobretot en la segona meitat. “No m'agrada parlar de mala sort, perquè sempre s'han de controlar tots els aspectes perquè això que es diu sort ens afavoreix. Minimitzem el contrari i tenim ocasions. Amb moltes arribades, perquè de la qualitat a vegades surt la qualitat. No tenim els millors futbolistes però hem tingut i fet de tot”, explicava. “Hem de treballar, però crec que aquesta és la línia. Els futbolistes han donat la cara, i per això en teoria he d'estar content, però la realitat és que fa molt mal perdre d'aquesta manera, quan ho hem fet tot.” El de Gómara tampoc s'acabava d'explicar la sequera a casa: “Pot sonar presumptuós, però crec que som superiors als rivals. I no és que un dia et compensi l'altre. A vegades amb un futbol més vistós i altres no tant, hem merescut més. Avui hem dominat completament un equip que en teoria és el que vol dominar a partir de la possessió. No hem fet ni una cosa ni l'altra. Potser és que això és dolent per a nosaltres, i que ens haurem d'endarrerir per trobar més espais.” Seguint el fil de l'última reflexió, després la va matisar: “A tothom li agrada a casa ser dominador i valent. Anem a tots els camps a imposar-nos des de les nostres armes, pressionar i ser més intensos. La línia és aquesta, no especular. No és normal haver generat tantes arribades i no haver marcat.” El Lugo va prendre moltes precaucions, com altres visitants. “La majoria ens respecten i ens deuen considerar un rival difícil. Ens estem assemblant en el joc a força coses de l'any passat, però no en el encert i en la classificació. Hem de buscar guanyar aquí, i potser arribarà en el pitjor partit que fem.” Machín no va veure tantes diferències entre les dues parts –“en la primera ja hem tingut ocasions clares, i en la segona el domini encara ha estat més intens”– i va justificar la suplència d'Álamo: “Era un dia ideal perquè jugués d'inici, però fa gairebé dos mesos que no competeix. Creia que Pol faria un bon treball de desgast. Sabíem que Álamo podia fer mal perquè és superior a Manu. Ho ha fet, però se li ha notat que ha estat molt temps inactiu.”

EL LUGO

“Quan més pilota ha tingut és quan no estava en joc. Mai amb tan poc s'ha tret tant”

JAVI ÁLAMO

“Era un dia ideal per jugar d'inici per fer molt mal, però fa dos mesos que no jugava”

DEL CURS PASSAT

“Ens assemblem en força coses en el joc, però no en l'encert ni en la classificació”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)