Girona

“Després de tant temps, surts amb fam”

Rubén Sobrino Davanter del Girona

Havia participat en algun amistós de pretemporada amb la Ponferradina, però Rubén Sobrino enyorava molt els partits. “Ja tocava. Estic content d'haver pogut jugar, encara que fos la copa. A veure si vaig sumant més participacions en partits i em vaig trobant cada vegada millor”, va comentar el davanter del Girona, que va acabar el partit al Miniestadi amb bones sensacions. “Creia que podria tenir més molèsties que les que vaig acabar tenint. Les proves que m'havien fet ja van mostrar que estava tot bé, però encara tenia una mica de dolor. Dimecres van desaparèixer el 90% d'aquestes petites molèsties que tenia.” Sobrino va resistir 77 minuts, més del que imaginaven tant Machín com el mateix jugador. “Després de tant de temps sense poder jugar, surts amb més fam. Em vaig sentir bé, i això era el més important, que pogués anar agafant bones sensacions. A partir d'aquí, he d'anar a més, fins a trobar el meu punt més alt i mantenir-lo per ajudar el club”.

El jugador cedit pel Manchester City, que s'ha perdut les dotze primeres jornades de lliga, desitja pujar aquest matí a l'autocar cap a Vitòria. “Després d'haver-me trobat bé, espero poder jugar ja com a mínim alguns minuts en la lliga. A veure si toca ja dissabte”. Machín ja el tenia a punt la setmana passada, però va decidir no córrer més del compte i demorar la seva primera convocatòria en la lliga.

PUNT DE PARTIDA

“Vaig agafar bones sensacions i he d'anar a més fins a trobar el punt més alt”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)