2a divisió FEF

Un mal inici condemna la Pobla a Xàtiva

Duel clau. L'Olímpic iguala en la zona baixa l'equip grana, que perdia 2-0 en el 17' i que al final, amb el rival amb deu, va tenir l'empat a prop

La Pobla de Mafumet va perdre ahir a Xàtiva un partit clau en la lluita per evitar el descens, ja que veu com el seu rival, l'Olímpic, l'iguala en la zona baixa de la classificació. És el major nombre de gols marcats el que situa els del Tarragonès en la plaça de promoció per la permanència, mentre que els de la Costera es mantenen en la zona de descens. El mal començament és el que va condemnar la Pobla de Mafumet. Els locals van sortir millor al camp i en poc més d'un quart d'hora de joc ja havien marcat dos gols, obra de Samu, el primer culminant una acció col·lectiva per la dreta i el segon rematant una centrada de Mendoza. El resultat en contra va fer que l'equip de Martin Posse avancés les línies. Quan més perill va crear va ser després del descans, tot i que topava amb un Olímpic ben posicionat en defensa. Els locals, però, no van poder evitar el 2-1, de Stephane Emana. Poc després els de Xàtiva es van quedar amb un futbolista menys per culpa de l'expulsió d'Álex Vaquero. Aquest fet va incrementar el domini de la Pobla, que va buscar el gol sobretot a pilota aturada, però sense encert.

P. MAFUMET1
OLÍMPIC2

OLÍMPIC DE XÀTIVA: Diego García, Escobar, Julio, San Julián, Mendoza, Cifo (Berna, 85'), Álex Vaquero, Rifaterra, Samu (Rubiato, 80'), Adrià Granell i Zarzo (Víctor Gómez, 75'). POBLA DE MAFUMET: Ondoa, Marcelo (Kike, 65'), Víctor García, Denis Coch, Joaquín, Marc Vadillo (Vidal, 72'), Christian Herrera, Carlos García, Emana, Alfons Serra (Gabri, 76') i Gil. GOLS: 1-0 (9') Samu. 2-0 (17') Samu. 2-1 (64') Emana. ÀRBITRE: López López. T.G.: Als locals Zarzo, Rifaterra, San Julián, Mendoza, Víctor Gómez i Julio, i als visitants Ondoa i Gil. T.V.: Dues grogues al local Álex Vaquero (70').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció