Internacional

Adrián manté la il·lusió

Europa League. Un gol del davanter en el minut 92, a passada de Denis Suárez, permet al Vila-real colpejar primer i viatjar a Anfield amb avantatge i amb la primera final europea de la seva història a l'horitzó

Adrián va ser l'heroi ahir al Madrigal en marcar el gol que en el minut 92 va permetre al Vila-real imposar-se al Liverpool i que l'acosta a Basilea, on disputaria la primera final en la seva història. L'atacant asturià, que va sortir els últims quinze minuts, va decidir un matx equilibrat, amb estones per a tots dos equips i que s'encaminava cap a l'empat a 0. L'equip de Marcelino no acostuma a fer concessions als seus rivals i, ben endreçats, els groguets es van encomanar a les fogonades de Denis Suárez i de la seva parella atacant, Soldado i Bakambu. De fet l'africà va olorar el gol, ja en la segona part, quan va estavellar un cop de cap al pal. Els homes de Klopp, impetuosos per moments, calmats en d'altres, també van topar amb el pal amb un xut de Firmin i es van veure colpejats quan el duel moria. Denis va recollir una gran passada a l'espai de Bruno, i davant Mignolet va donar el gol mastegat a Adrián.

VILA-REAL1
LIVERPOOL0

VILA-REAL: Asenjo, Mario Gaspar, Víctor Ruiz, Eric Bailly (Musacchio, 76'), aume Costa, Bruno Soriano, Tomás Pina, Denis Suárez, Jonathan dos Santos (Samu Castillejo, 72'), Bakambu i Soldado (Adrián, 74'). LIVERPOOL: Mignolet, Clyne, Lovren, Kolo Touré, Alberto Moreno, Lucas Leiva, Joe Allen, Milner, Lallana, Phillippe Coutinho (Jordon Ibe, 46')i Firmino (Benteke, 90'). GOLS: 1-0 (92') Adrián. ÀRBITRE: Damir Skomina (eslovac). Va ensenyar targeta groga a Jaume Costa, dels locals.

LA FRASE

La passada de Bruno ha estat clau, llavors Denis m'ha vist i només l'he hagut d'empènyer
Adrián López
DAVANTER DEL VILA-REAL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)