Sabadell

ÀXEL TORRES

CONSELLER DEL SABADELL

“Si el club no pot pagar el que deu, desapareixerà”

Vostè, a títol particular, va iniciar una campanya per recaptar fons per ajudar el Sabadell. En què consisteix?
El Sabadell està en una situació molt delicada financerament i aquesta plataforma és un intent d'unificar totes les aportacions que puguem rebre. Es tracta d'intentar fer difusió a través de les xarxes socials perquè no només s'hi impliqui la gent de Sabadell, sinó que d'altres parts de Catalunya i del món, com ara la gent del Bristol Rovers, que és un equip agermanat amb nosaltres, hi puguin col·laborar.
Però recentment hi ha hagut ampliacions de capital i hi ha hagut aquesta oportunitat de col·laborar-hi i, a més, fer-se accionista...
La gran diferència és que les ampliacions de capital han tingut un mínim de 60 euros i aquí qualsevol que vulgui col·laborar-hi, encara que sigui amb un euro, és benvingut. L'objectiu és que arribi a molta gent. Ho vaig penjar en el meu compte de Twitter perquè, per exemple, tinc seguidors a l'Amèrica Llatina que, a través del meu compte, li han pogut agafar certa estima al Sabadell.
Tan greu és la situació?
Si el club no pot pagar el que deu aquest any probablement desapareixerà. Però millor no pensar-hi. Simplement ens volem agafar a les opcions que encara tenim per salvar-ho. La situació és crítica, hem de pagar un milió d'euros a Hisenda, pagar els treballadors, els jugadors...
Però hi ha esperances?
Encara que les negociacions estiguin avançades per aconseguir un inversió, la realitat és que, si no s'arriba a un acord, el Sabadell pot desaparèixer i això ho sabem encara que siguem optimistes.
De moment, en una setmana de campanya, n'han tret 13.000. Està satisfet?
Moderadament. Amb això no és suficient, no arreglem el problema que tenim, però és a l'altura o lleugerament per sobre del que podíem esperar després d'una setmana.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)