2a divisió FEF

futbol

2a divisió B

El Sabadell no aguanta el ritme i perd al tram final

2a divisió B. Els arlequinats es defensen durant tot el primer temps, s'avancen en l'inici del segon però el Vila-real B fa valer la seva enteresa

L'últim quart d'hora de partit va ser letal per al Sabadell, que va fer un partit prou decent al Miniestadi però va acabar sucumbint a la qualitat del Vila-real. El conjunt de Solivelles va córrer durant tot el primer temps darrere de la pilota, va canviar el plantejament a l'inici de la segona i es va aconseguir avançar però la insistència dels groguets van deixar els punts a casa. Com preveia tothom, incloent-hi el tècnic rival Paco López, el Sabadell va cedir la possessió al seu rival. El Vila-real B es va preparar i quan perdia la pilota tapava qualsevol intenció arlequinada de contraatac. Però tot i que el Vila-real vivia a prop de l'àrea visitant, no va tenir gaire ocasions tret d'una centrada d'Ié que Carlos Martínez va rematar de manera desviada. Poc després, el Sabadell va tenir una gran ocasió, als peus de Yeray però el mig centre, fora de posició, va xutar per sobre de la porteria. Carlos Martínez va tancar el primer acte perdonant un contraatac, quan ho tenia tot a favor. El pas endavant del Sabadell, conscient que no es podia quedar tot el partit al seu camp, va ser en el segon temps. I va donar resultats de seguida, quan Cantero va errar sortint en una falta lateral i Pol Moreno va rematar a gol. La resposta grogueta va ser immediata quan Cantalapiedra va marcar gràcies a l'assistència de Carlos Martínez. A causa de la nova proposta arlequinada el partit es va accelerar però el Vila-real va trobar més espais fent lluir Ezkieta dos cops. El sac es va trencar quan Manu Torres va batre el seu company en una espectacular vaselina. El gol i el cansament van fer la resta perquè el Sabadell no va tenir oportunitats per empatar, més enllà d'un xut d'Ian. El Vila-real va sentenciar amb Carlos Martínez.

SABADELL1 VILA-REAL B3

VILA-REAL B: Cantero; Ié, Mauro, Pau, Peris; Raba (Lazo, 70'), Larrea, Ramiro, Cantalapiedra (Chuca, 77'); Franco Acosta (Mario González, 60') i Carlos Martínez. SABADELL: Ezkieta; Jordan Gaspar, Pol Moreno, Manu Torres, Verdú; Adri Díaz, Gabi López (Jordi López, 63'), Yeray (Ian González, 77'); Migue, Carreño i Gai Assulin (Txomin Barcina, 42'). GOLS: 0-1 (52') Pol Moreno. 1-1 (55') Cantalapiedra. 2-1 (75') Manu Torres, en pròpia porta. 3-1 (91') Carlos Martínez. ÀRBITRE: Lixandru. T.G.: al local Larrea; als visitants Carreño i Pol Moreno. PÚBLIC: Uns 600 espectadors al Miniestadi de Vila-real.

LES REACCIONS

Hem estat 70 minuts al 100%. Era impossible aguantar tot el partit a aquest ritme
José Solivelles
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)