Girona

Porteria intermitent

Relleu. Vuit dies després d'apostar per René, Machín torna a situar Bounou sota els pals pel perfil del rival

Pablo Machín havia sorprès la setmana anterior situant René Román a la porteria i deixant per primera vegada a la banqueta Yassine Bounou, i ahir va tornar a fer un altre relleu. El marroquí va recuperar la titularitat en detriment de René, cosa que confirmava que, a diferència de temporades anteriors, el Girona no té un porter indiscutible i un de suplent.

Pablo Machín ja havia deixat entreveure divendres que Bounou tenia possibilitats de ser titular a El Alcoraz, perquè és més fiable en el joc per alt que René. I conscient que l'Osca podia generar perill amb les pilotes centrades, com li havia passat la temporada passada, el tècnic de Gómara va decidir fer jugar el marroquí. Bounou va rebre l'1-0 molt aviat i a partir d'un córner, tot i que no pas penjat a l'olla, però després no va haver de fer gaires intervencions. La més destacada va ser en un xut d'Urko Vera, ja en el últim sospir, amb bona resposta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)