Territorial

El tercer consecutiu

Infantils. El Barça obté el seu tercer títol seguit en la categoria després de superar el Celta en un partit molt vistós que es va decidir gràcies a la gran efectivitat del conjunt blaugrana

barça 3 celta 1

BARÇA:Rafus, Martínez, Navarro, Casadó, Simons, Mamadou, Farnós, Fermín, Baldé, Alastuey i Vega. També van jugar: García-Alejo, Ollé, Servat, Pelaz, Teo, Leo, Sola, Cañete, Muñoz, Ginard, Pelaz, Fuentes, Juanola i Sánchez.CELTA:Brais, Pablo, Isma, Labrada, Damián, Yago, Viln, Miguel, Álvarez, Hugo Sotelo i Canedo. També van jugar: Rial, Fernández, Rodríguez, Gil, Ares, Bugarín, Rodríguez, Conde i Penela.GOLS:1-0 (1') Farnós. 1-1 (12') Sotelo. 2-1 (14') Mamadou. 3-1 (17') Simons.ÀRBITRE:Miguel Escalera.COMENTARI:Ja fa tres anys seguits que el Barça aconsegueix el títol d'infantils, però ahir ho va fer contra un Celta que no li va posar les coses gens fàcils. El 3-1 final segurament no reflecteix la igualtat que hi va haver, ni tampoc el torneig que han fet els uns i els altres. El Celta fins i tot arrencava lleugerament com a favorit després de fer un torneig sublim, però el Barça és el Barça. Només van caldre 50 segons perquè Baldé cavalqués per la banda i servís una centrada mil·limetrada a Farnós, que va rematar a plaer des de la frontal de la petita per fer l'1-0 i trencar tots els esquemes. El gol va fer molt mal a l'equip de Vigo, que, tot i no deixar de demostrar el seu nivell futbolístic, va tenir massa respecte i no es va deixar anar. Malgrat això, el Celta va fer l'empat al cap de poc en una gran jugada individual d'Hugo Sotelo (12'). Una vegada més, però, el Barça va treure profit de la seva verticalitat i eficàcia i va matar el partit en tres minuts. Primer Fermín va fer una gran assistència a Mamadou, que va fer un control encara millor i va definir sense problemes (2-1). Just després Pelaz i Simons van fabricar el 3-1. Tres arribades i tres gols, però el cop ja va ser definitiu per a un Celta que no va aprofitar cap de les cinc ocasions que va tenir per tornar a entrar en el partit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)