3a divisió FEF

3a divisió

Ascó

El sol torna a sortir

Cheikh Saad, que va viure un calvari després de denunciar que el Barça B-Eldenc estava arreglat, jugarà a l’Ascó

A ell i a molts dels seus excompanys els ha costat trobar equip després d’aquell afer, i molts no n’han trobat

El jugador,d’origen maurità però criat a Lleida, torna a casa per estar a prop dels seus

La calma després de la tempesta. A Cheikh Saad (Mauritània, 20/09/1990) li costarà oblidar la temporada 2016/17 i el seu pas per l’Eldenc. Un malson que va tenir el punt culminant amb el 12-0 al Miniestadi i la denúncia del jugador d’origen maurità però criat a Lleida que alguns dels seus companys havien venut el partit. Aquest episodi, però, ja és cosa del passat i ara, a Ascó, a prop de casa i sota l’escalf dels seus, el davanter intentarà girar full fent el que més li agrada: “L’únic que vull és tornar a gaudir de jugar a futbol.”

I és que després d’anys de voltar i amb un fill de tres anys, la idea de poder tornar a casa ha pesat, i molt, en la decisió del jugador d’enrolar-se en el projecte esportiu de l’Ascó, que incorpora així un reforç de luxe per intentar fer el pas definitiu per classificar-se per a la promoció d’ascens a segona divisió B. I això que trobar equip no ha estat gens fàcil: “Però no només a mi, a tots els meus excompanys els està costant; els clubs relacionen l’Eldenc amb problemes i tenen reticències. Molts dels meus companys, de fet, encara no han trobat equip”, denuncia Cheikh Saad, que, tot i això, ja mira cap endavant i es mostra entossudit a tornar a viure la cara amable d’aquest esport.

“L’objectiu de l’Ascó és classificar-se entre els quatre primers. Després les promocions d’ascens ja se sap com són, de complicades, però el projecte està encarat a estar a segona B en un futur a mitjà termini i això és el que em motiva”, explica l’atacant, que tornarà al grup català de tercera divisió vuit temporades després d’haver-hi jugat per última i única vegada amb el Benavent, on va marcar un gol en mitja temporada abans de fer el salt a segona B amb l’extinta UE Lleida. D’allà, voltes per tot l’Estat i fins i tot una breu experiència a Letònia, on va ser campió de lliga amb el Ventspils, per acabar a l’Eldenc, en una etapa que va marcar un punt i a part en la seva carrera. Oblidat el mal tràngol, a la Ribera d’Ebre Cheikh buscarà de nou l’alegria del futbol.

Cheikh Saad
UE Lleida, San Roque, Lleida Esportiu, Binèfar, Hellín, Ieclà, Ontinyent, Montsó, Ventspils, Tamarit i Eldenc són els equips pels quals ha passat el davanter.
2
gols
va marcar Cheikh en els seus poc més de sis mesos a Elda. En el partit que li va canviar la carrera, però, el 12-0 contra el Barça B, no va disputar ni un sol minut.
22
partits
va jugar el davanter maurità al Benavent, en la seva única experiència al grup català de tercera divisió. Només va marcar un gol contra el Castelldefels.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)