2a divisió FEF

Futbol

Copa Catalunya

L’Horta sorprèn i el Vilafranca s’imposa en la tanda de penals

Copa Catalunya. Els barcelonins, acabats de pujar de primera catalana, derroten el Badalona, mentre que el degà penedesenc arriba fins al setè encert per eliminar l’Europa al Sardenya

L’Horta i el Vilafranca continuen vius en la copa Catalunya després d’obtenir una victòria molt lluitada contra el Badalona i l’Europa. Els barcelonins, que enguany tornen a la tercera divisió, van fer saltar la banca contra un equip de segona B i que diumenge passat es va proclamar campió dels Històrics, en un duel lluitat i patit per les dues parts. El degà penedesenc va empatar a un gol en el temps reglamentari contra l’Europa, però es va imposar en una eterna tanda de penals en què es va haver d’arribar fins al setè encert per decantar la balança. Aquests dos partits i el que es jugarà avui entre el Cerdanyola i el Cornellà formen part de la segona eliminatòria, però van ser ajornats per la disputa de les semifinals dels Històrics.

Enri va avançar el Badalona prop de la mitja hora de joc, però l’Horta va trobar el millor remei en la diana de l’empat, obra d’Adri Lledó. Els de Nacho Castro mantenien collat el Badalona, que no es va sentir còmode al terreny de joc. Fins al punt que l’àrbitre va expulsar el migcampista Sergio Maestre i també l’entrenador Manolo González. Makaay va posar remei al destí del partit, que anava cap als penals, amb una diana set minuts abans del final. L’Horta, en la tercera fase, jugarà contra el Sabadell.

En els penals

De seguida, l’Europa va fer efectiu el seu domini amb un gol de falta directa de David Jiménez des de 40 metres. Tot i el gol inicial, els escapulats mai no les van tenir totes, i ho van acabar pagant. Mitja hora abans del final, Aday va ajustar al pal llarg i va enviar el partit a la tanda de penals. Abans d’acabar, el tècnic Iván Moreno va ser expulsat. En la tanda fatídica, el Vilafranca va vèncer (6-7) i jugarà contra el Terrassa en la tercera eliminatòria.

UN ALTRE GALL

Després de vèncer, a l’Horta l’espera un altre favorit: el Sabadell
Dissabte
Terrassa - Barça B 2-1
Diumenge
Castelldefels - Gavà 1-0
Palamós - Espanyol B 1-4
Muntanyesa - Sabadell 1-1
5-6 en els penals
Ahir
Horta - Badalona 2-1
Europa - Vilafranca 1-1
6-7 en els penals
Avui
Cerdanyola - Cornellà 20 h Exempt: Llagostera

MÉS FAVORITS

El Terrassa serà el rival del Vilafranca en un partit que es jugarà dissabte

ÚLTIM PARTIT

El Cornellà i el Cerdanyola es juguen l’últim bitllet per a la tercera fase
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)