Territorial

futbol

copa catalana

Pas amb èpica i penals

Copa Catalunya. El Llagostera, en l’últim partit de pretemporada, empata en l’últim minut contra l’Espanyol B (1-1), s’imposa en la tanda de penals (3-2) i jugarà la quarta eliminatòria

llagostera 1 (3) espanyol b 1 (2)

LLAGOSTERA:Marcos, Chica, Viale, Esteban (Chele, 66’), Raúl Fuster, Marc Carbó, Pitu, Gavilán (Moha, 66’), Leo, Guichón (Ibra, 81’) i Gabarre (Ayala, 35’).ESPANYOL B:Edu Frias, Víctor, Pedrosa, Iago, Álex Salto, Manchón (Ivan Gil, 90’), Max (Gilbert, 76’), Pelegrín, Joselu, Pibe (Álex López, 80’) i Bermejo.GOLS:0-1 (30’) Pibe. 1-1 (90’) Moha.ÀRBITRE:Villaecija Moreno.T.G.:Als locals Viale i Guichón, i als visitants Víctor i Manchón.

El Llagostera va disputar ahir l’últim partit de la pretemporada, que va acabar amb una alegria i una desgràcia. La més greu, la desgràcia, va ser la lesió del davanter Toni Gabarre, que va haver de deixar el camp amb una lesió al turmell en la primera part i caldrà veure el resultat de les proves (en les primeres exploracions va semblar que era un esquinç). La notícia positiva va ser que els llagosterencs van aconseguir el pas a la quarta eliminatòria de la copa Catalunya, els quarts de final. Per aconseguir-ho els d’Òscar Álvarez van haver de patir de valent contra l’Espanyol B i és que l’eliminatòria es va decidir als penals després que Moha empatés el partit en l’últim minut de partit.

Tot el que va precedir a l’emoció i l’èpica que es va viure en el tram final va estar marcar per la igualtat entre els dos equips. Sobretot en la primera part les forces van estar molt igualades, però qui va estar més encertat va ser l’Espanyol B, que es va avançar en el marcador amb un gol de Pibe a la mitja hora de joc.

Després de la represa el Llagotera va pressionar molt més buscant el gol de l’empat, però el filial blanc-i-blau va mantenir bastant a ratlla els atacs dels d’Òscar Álvarez. Un xut de Pitu i dos de Leo van ser les ocasions més clares dels llagosterencs, a banda d’un intent de xilena de Facundo Guichón. El gol, però, no arribava. Però quan la derrota ja semblava definitiva va aparèixer Moha (està rendint a bon nivell durant aquesta pretemporada) per fer el gol de l’empat i enviar el partit als penals que van somriure als llagosterencs.

Castelldefels - Cornellà 0-4
Horta - Sabadell (p)1-1 Els guanyadors d’aquesta fase s’enfrontaran als tres equips que el curs passat van jugar a segona A: el Girona, el Reus i el Nàstic. A excepció d’un que passarà directament a semifinals (no pot ser el Llagostera perquè ja va quedar exempt), tots els emparellaments quedaran determinats per sorteig.