Girona

Pere Pons manté l’aposta pel Girona

Gironí. El migcampista, amb ofertes d’altres equips, no volia perdre’s l’estrena del seu club a la màxima categoria

Pere Pons i el Girona van escenificar ahir davant dels mitjans de comunicació la renovació del contracte del de Sant Martí Vell fins al 30 de juny del 2020. Content i mostrant la humilitat que el caracteritza, el migcampista va tornar a demostrar una altra lliçó de gironisme durant tot l’acte. Lligat al Girona des de l’etapa d’aleví, el gironí no volia perdre’s l’estrena a la màxima categoria del club que porta al cor: “He passat per tots els graons, etapes i categories del club. Sabent el que ens ha costat arribar a primera jo volia sentir-me partícip de tot això i posar el meu granet de sorra per mantenir el Girona com més anys millor a primera”, explicava el gran protagonista, que encadena diverses temporades a un gran nivell –en la de l’ascens va participar en 38 partits i va acumular 3.325 minuts–, un fet que ha despertat l’interès d’altres clubs: “El Girona em va presentar una proposta i de seguida va ser la primera opció per a mi, la meva família i els meus representants. Algun altre club s’ha interessat per mi, però el millor era continuar al Girona, el meu club. Aquí és on em sento valorat i estimat”, deia Pons, convertit en la imatge més adient per projectar els valors de l’entitat.

“El millor fitxatge possible”

Les lloances cap a Pere Pons per l’actitud i el rendiment mostrat a dins del terreny de joc s’acumulen entre els companys, el tècnic, Pablo Machín, i cada un dels representants del club. Sense anar més lluny, el mateix director esportiu del Girona, Quique Cárcel, va referir-se al de Sant Martí Vell com el millor fitxatge possible que podia fer l’entitat aquest estiu: “Estem molt agraïts que en Pere hagi acceptat continuar amb nosaltres. Hi havia un club disposat a pagar la seva clàusula de rescissió, però ha preferit els sentiments i ha apostat fort pel Girona, per això hem de valorar la seva continuïtat, és el millor fitxatge possible que podíem fer aquesta temporada”, deia Cárcel, que va puntualitzar el bon rendiment del mig des que és el màxim responsable de l’àrea esportiva del club: “Vaig arribar fa tres anys al Girona i llavors vaig conèixer en Pere. Ja l’hem renovat tres vegades i això és el premi que mereix gràcies al bon rendiment que ofereix damunt del camp. Ha de ser un exemple per a tots els futbolistes que volem i aquest és el nostre reconeixement.”

El director esportiu no va donar a conèixer les xifres de l’operació ni la clàusula de rescissió, però sí que va reconèixer que s’havia adaptat tot a la nova dimensió econòmica i esportiva en què ha entrat recentment el Girona.

Hi havia un club disposat a pagar la seva clàusula, però en Pere ha apostat fort pel Girona
Quique Cárcel
director esportiu del girona
El millor per a mi era continuar al Girona, el meu club. Aquí és on em sento valorat i estimat per tothom
Pere Pons
migcampista del Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)