Territorial

futbol

1a catalana

Un salt de qualitat

1a catalana. L’Almacelles ha reforçat el bloc de l’any passat per mirar de situar-se entre els equips que lluiten per l’ascens de categoria

Només un mal final de curs va privar, l’any passat, l’Almacelles d’entrar en la lluita per l’ascens a tercera. Enguany, però, amb el mateix bloc reforçat amb incorporacions de nivell en posicions determinades –destaca, sobretot, l’arribada del davanter Jordi Martí (Ascó)–, els del Segrià han buscat fer un salt qualitatiu.

“Teníem clar que calia reforçar unes posicions en concret; ja és el que teníem planificat”, explica el tècnic, Pablo Petreñas, que aquest estiu ha agafat el relleu de David Giménez a la banqueta després de ser ajudant seu l’any passat. I així, seguint la línia que l’any passat els va dur a ser un dels equips revelació, l’Almacelles ha començat la lliga com un coet i s’ha situat líder en solitari després del contundent 6-1 contra el Sant Cristòfor. “Amb aquest inici tan complicat de curs [s’han enfrontat al Balaguer, el Martinenc i el Sant Cristòfor] hauríem pogut perdre algun partit, però començar així ens dona molta confiança”, hi afegeix Petreñas, que, tot i no amagar-se’n, evita parlar directament de lluitar per l’ascens: “La idea és arribar, com l’any passat, amb la permanència lligada al tram final i aleshores mirar de fer un salt de qualitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)