2a divisió A

Dolça estrena a Almeria

2a divisió A. El lateral d’Avinyonet de Puigventós Pol Valentín va debutar en el futbol professional en l’empat del Nàstic a l’estadi Juegos del Mediterráneo

Feia mesos que ho esperava, i dissabte, a Almeria, va arribar l’hora. El lateral dret Pol Valentín va debutar a segona divisió i ho va fer completant tot el partit, en què l’equip tarragoní va aconseguir un punt molt valuós. Després de la cita, doncs, ell era un dels futbolistes més feliços que hi havia a l’estadi Juegos del Mediterráneo. I això que estava superant un procés gripal. “He estat treballant des del principi de la temporada per ser el segon lateral de l’equip i finalment m’ha arribat la possibilitat de debutar, així que estic molt content”, afirmava el defensa d’Avinyonet de Puigventós, que es treu així l’espina que tenia clavada, ja que en la pretemporada es va lesionar i li ha costat disposar de minuts, si bé ha anat jugant amb el filial: “Vaig tenir la mala sort de lesionar-me i em va costar una miqueta més entrar-hi, però m’ha arribat el moment.”

El tècnic grana, Rodri, el va felicitar després de la cita. “El mister m’ha felicitat pel partit que he fet. Sabia que no era una cita fàcil”, relatava a Almeria el futbolista de 20 anys, sovint comparat amb el seu germà Gerard, exjugador del Nàstic i ara al Deportivo: “Em comenten que tenim una semblança, tot i que ell ataca millor que jo, i jo potser defenso un pèl més bé. Almenys això és el que ens diuen.”

LES FRASES

He estat treballant des de l’inici de la temporada per ser el segon lateral dret de l’equip. M’ha arribat el moment i estic molt content
El meu germà Gerard ataca millor que jo, i jo potser defenso un pèl més bé. Això ens diuen
Pol Valentín
lateral dret del nàstic

Gerard, al Dépor sense continuïtat

Gerard Valentín, el germà gran de Pol, va deixar el Nàstic l’estiu passat i va fitxar pel Dépor de primera. El salt de categoria està sent un procés complicat per a Gerard, que amb la samarreta del conjunt gallec no està tenint minuts. Amb Juanfran al davant al lateral dret, l’empordanès, que també ha tingut un parell de lesions musculars, ha disputat dos partits i només ha acumulat 96 minuts de joc. Gerard va debutar a primera contra el Getafe el 30 de setembre i en aquest mercat d’hivern podria marxar cedit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)