2a divisió FEF

Pablo Carbonell guia el Peralada fora del descens

Golejador i assistent. El lateral d’Alcoi, que està en un gran moment de forma les últimes setmanes, va ser clau en el triomf contra el Sabadell marcant el primer gol i assistint Paik en el segon

Si una cosa defineix la plantilla del Peralada són els futbolistes joves, amb molt talent i projecció, però que no acabarien de rutllar sense els jugadors amb més bagatge i experiència. Entre els dos extrems sempre hi ha un terme mitjà, com és el cas de Pablo Carbonell. El lateral d’Alcoi és un dels jugadors amb més galons de la plantilla, tot i tenir només 24 anys, i un dels grans responsables de la bona dinàmica que viu l’equip i que li ha permès sortir per primera vegada de la zona de descens. Sense anar més lluny, el d’Alcoi va ser el gran protagonista de la victòria contra el Sabadell en marcar el primer gol i assistir Paik en el segon. “Ara mateix em trobo molt còmode i en un bon moment de confiança, perquè crec que les coses m’estan sortint a un gran nivell”, assegura Carbonell. De fet, la millor mostra va ser el golàs de falta que va marcar diumenge: “Contra el València Mestalla hi havia hagut una falta similar que ja va estar a punt d’entrar i per això quan diumenge va xiular la falta vaig anar ràpid a agafar la pilota per xutar-la perquè sentia que la ficaria. Per sort, va ser així, i va servir per ajudar l’equip a sumar els tres punts.”

Més enllà del partit contra el Sabadell, el rendiment del lateral en les últimes setmanes ha anat cada dia a més. En les últimes nou jornades el lateral esquerre ha jugat els noranta minuts en vuit partits –es va quedar a la graderia en el partit contra l’Elx–, i ha assumit la responsabilitat de ser un dels referents de l’equip lluint el braçal de capità quan ni Coro, ni Vallho ni Boniquet –els tres escollits com a capitans de l’equip– estaven sobre la gespa. “La meva filosofia sempre és treballar al màxim en cada entrenament, perquè ningú et regala res. Tenim gairebé dos jugadors per posició i tothom vol jugar, cosa que genera una competència sana que apuja el nivell de l’equip. Si no soc jo, segur que hi haurà algú que pugui ajudar l’equip”, valora Pablo Carbonell.

L’hora de la prudència

Veure’s fora del descens per primera vegada en la temporada ha estat el premi a 25 jornades de lluita constant. “Ens ha costat molt fer aquest pas, i ja sabíem des de l’inici de temporada que seria així, perquè teníem un equip molt jove que ha pecat a vegades de joventut, però ara estem en una dinàmica positiva que serveix per veure que la feina feta dona els seus fruits”, explica el lateral, que destaca la mentalitat dels xampanyers: “Ningú ha abaixat els braços en cap moment i, tot i ser un any complicat, sempre hem volgut millorar.”

El fet d’estar aquests dies fora de perill, però, no ha servit per relaxar un equip que encara no ha perdut en els sis partits de la segona volta –4 empats i 2 victòries–. “És enganyós veure la classificació, perquè encara queda molt. Quan estàvem en descens ho dèiem, i ara també, per això hem de seguir en aquesta bona línia”, assegura Carbonell, que destaca la feina de Chicho a la banqueta: “Va arribar amb una idea molt clara i ha sabut transmetre el missatge al vestidor. Ara estem més preparats per salvar la categoria.”

AMB GALONS

Tot i tenir només 24 anys, el d’Alcoi ha assumit la responsabilitat i la capitania en més d’un partit
Ens ha costat sortir del descens, però ens hem de centrar en nosaltres i seguir en la bona línia
Pablo Carbonell
lateral del peralada
Em trobo còmode i amb confiança. Diumenge quan va xiular la falta vaig anar ràpid a xutar-la perquè sentia que la ficaria
1.441
minuts
ha jugat Pablo Carbonell aquesta temporada, repartits en 18 partits –és el cinquè jugador més utilitzat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)