3a divisió FEF

Cheikh Saad

jugador de l'ascó

Somrient a còpia de gols

Cheikh, que diumenge va fer un ‘hat-trick’, ja ha marcat 10 dianes i ha deixat enrere un any per oblidar a Elda

“L’Ascó és un club espectacular i tinc molta fe que jugarem el ‘play-off’

Ser protagonista d’una notícia que parli de futbol i no d’apostes. Aquest era un dels objectius amb què Cheikh Saad va arribar a l’Ascó. I ho ha aconseguit. Després de ser el cap visible en la denúncia de partits arreglats a l’Eldenc la temporada passada, el davanter lleidatà d’arrels mauritanes va tornar a casa i va iniciar una nova etapa en un dels equips candidats a l’ascens. Les coses no li haurien pogut sortir millor. Diumenge passat va marcar un hat-trick que només va servir per sumar un punt –“hem d’aprendre la lliçó, no podem anar guanyant 4-2 i que ens acabin empatant”, diu ell, autocrític– i és el màxim golejador del conjunt de la Ribera d’Ebre amb 10 dianes. En el grup cinquè només hi ha un parell de futbolistes que hagin sucat més cops que ell. Cheikh torna a somriure.

“Intento no pensar en el que va passar a Elda i m’alegro que si la premsa em truca sigui per parlar de futbol i no de tot allò. Jo ara estic entusiasmat, vull que tot vagi bé, fer el màxim nombre de gols possibles i que l’equip jugui el play-off”, diu Cheikh, que relata que està vivint un moment de plenitud personal: “Estic molt bé des del primer dia, a Ascó, on m’han tractat molt bé i, a més, el mister m’ha donat aquest punt de confiança que feia anys que no tenia. Em sento molt valorat i estimat, i li ho vull retornar amb gols i ajudant el grup.”

L’ariet de Lleida, d’altra banda, ha trobat un ecosistema perfecte, ja que Ascó està a prop de la capital del Segrià i pot viure a casa. “En el mercat d’hivern vaig rebre ofertes de segona B i les vaig refusar, perquè valoro el fet d’estar a prop de la família i, a més, perquè l’Ascó és un club espectacular, en què tot és molt professional. M’agradaria estar-m’hi anys”, afirma Cheikh, que està convençut que l’equip acabarà disputant el play-off tot i estar a hores d’ara a 4 punts del quart: “Queden deu jornades i tenim força enfrontaments directes que ens han anat bé fins ara. A més disposem d’un gran entrenador, Santi Castillejo. Tinc molta fe que jugarem la fase d’ascens.”

De parar a celebrar
Cheikh Saad, que va nàixer a Mauritània fa 27 anys, es va establir a Roquetas de Mar amb la seva família quan en tenia dos i, a Lleida, hi va arribar amb onze. Als tres anys ja jugava a futbol i ell recorda els seus inicis com a porter. “Vaig estar força temps jugant-hi i quan veia els companys celebrant els gols i jo estava sol, pensava: «Jo també vull que em vinguin a abraçar, perquè he marcat».” Així, després d’haver jugat també de central, va acabar fent de davanter, on més ha destacat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)