La Unió mira cap amunt

En ratxa. Els gols d’Aleix Feixas i Joan Pons en la primera part donen la tercera victòria consecutiva del Figueres contra el Reus B (2-1) i ja són onzens en la classificació

figueres 2 reus b 1

FIGUERES:Aroca, Carles Puig, Canal, Sergi Romero, Pep Chavarria, Maik Molist, Èric Torres, Aleix Feixas (Bonaventura, 77’), Gil Muntadas, Joan Pons (Jordi Hostench, 68’) i Xavi Ferrón (Ritxi, 58’).REUS B:Chechu, Márquez, Gonzalo, Ayala, Guerrero, Modest, Arjona (Òscar, 80’), Sergei (Xavi Fabra, 67’), Forgas (Padilla, 71’), Marcel i Oribe.GOLS:1-0 (2’) Aleix Feixas. 2-0 (20’) Joan Pons. 2-1 (84’) Xavi Fabra.ÀRBITRE:Díaz Díaz.T.G.:als locals Bonaventura, Sergi Romero i Aroca; i als visitants Modest, Oriol Ayala, Sergei, Òscar i Xavi Fabra.PÚBLIC:Uns 300 espectadors a l’estadi de Vilatenim.

El Figueres ha aixecat el vol en les últimes setmanes. Les victòries per la mínima a casa contra el Prat (1-0) i al camp de l’Hospitalet (0-1) han donat ales als figuerencs, que ahir van confirmar el bon estat de forma amb la tercera victòria consecutiva contra el Reus B (2-1) i escalen fins a mitja taula amb 14 punts d’avantatge respecte al descens i a 8 de la zona de promoció.

Els figuerencs van entrar en el partit amb una marxa més i van començar a marcar diferències ben aviat. De fet, només s’havien jugat dos minuts quan Aleix Feixas va obrir el marcador amb el seu tercer gol de la temporada superant Chechu amb un xut ajustat al pal. L’empenta del Figueres va continuar i tot i una ocasió d’Arjona que va sortir per sobre del travesser, en el minut 20 Joan Pons va deixar el partit molt ben encarrilat amb el 2-0 aprofitant el refús del porter després d’aturar el xut de Feixas. Amb avantatge clar en el marcador i amb el filial reusenc mig estabornit els figuerencs van saber controlar el partit sense patir en excés. Abans de la mitja part només Sergei, amb un xut desviat, va generar perill.

En la segona part el guió del partit es va mantenir igual. Gil Muntadas i Forgas van tenir una ocasió a cada porteria, però no van trobar el camí del gol. En el tram final, en què Jordi Hostench va debutar amb la Unió després de 13 mesos lesionat, els visitants van prémer l’accelerador i van fer patir el Figueres. Xavi Fabra després d’una bona recuperació va fer el 2-1 amb un xut creuat, però la Unió va resistir en els últims instants per assegurar el triomf i el canvi de dinàmica.

Guanyar un partit tranquils és difícil. Tothom té les seves necessitats i els tres punts d’avui són fantàstics per mirar una mica amunt
Hem fet un inici espectacular amb molta intensitat, però ens ha costat matar el partit