3a divisió FEF

Domini sense prou premi

Insistents. El Figueres, que encadena sis jornades sense conèixer la derrota, va ser millor que el Castelldefels als Canyars, però no en va fer prou per desfer l’empat a zero inicial

Castelldefels 0 Figueres 0

CASTELLDEFELS:Álex (Romero, 78’), Kilian, Joan Castillo, Arturo, Alegre, Joel Coch, Kevin (Bermúdez, 54’), Gibert, Pedro Bilbao, Sergi Gestí i Aumatell (Manel Raigon, 63’).FIGUERES:Aroca, Pere Espuña, Cunill, Canal, Pep, Ferran Grau, Maik Molist, Joan Pons (Carles Puig, 73’), Ritxi Mercadé, Pimentel (Gil Muntadas, 55’) i Marc Bonaventura (Ferron, 63’).ÀRBITRE:Masip Vidal.T.G.:al local Alegre; als visitants Ferran Grau, Maik Molist, Ritxi Mercadé i Ferron.PÚBLIC:Uns 275 espectadors als Canyars.

El Figueres va fer mèrits per endur-se alguna cosa més que un sol punt en un duel molt entretingut als Canyars contra el Castelldefels. Els de l’Alt Empordà van portar la batuta de l’enfrontament des d’un primer moment i durant la primera mitja hora van concentrar l’acció en la zona de tres quarts del seu atac. Tot i això, va faltar l’encert, i no Pons ni Ferran Grau van poder materialitzar en gol les seves arribades.

El conjunt local va millorar amb el pas dels minuts, i Arturo va disposar de l’ocasió més clara dels mariners amb una bona rematada de cap.

La dinàmica es manté

En la segona meitat, la possessió es va igualar però de nou va ser el conjunt figuerenc qui va disposar de més i millors oportunitats per avançar-se. Ritxi Mercadé va fer lluir-se el porter Àlex amb una centrada xut que es va anar enverinant fins a dirigir-se a la porteria. El Castelldefels contestava l’assetjament blanc-i-blau amb alguna espurna en atac però sense aconseguir posar en problemes l’àrea defensada pel porter Aroca. En la recta final, la Unió va disposar de dues últimes ocasions clares de gol: en la primera, Pere Espuña va enviar un cop de cap al travesser (78’), i en la segona, l’expedició alt-empordanesa va reclamar un penal que el col·legiat no va concedir.

L’empat deixa una sensació amarga als figuerencs perquè van fer mèrits per sumar alguna cosa més, però, d’altra banda, permet allargar la dinàmica positiva del Figueres a sis jornades sense perdre. Amb 42 punts, es consolida a la zona tranquil·la de la taula.

El resultat hauria d’haver estat nostre, tant per ocasions generades com per un penal en l’afegit que no ens han assenyalat
L’equip ha guanyat en confiança i es veu en els resultats. Tot va cap on volen els jugadors
J.L. de los Reyes Gordillo
entrenador del Figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)