2a divisió A

El Valladolid ja acarona la primera

Fase d’ascens a 1a divisió. L’equip castellà s’imposa de manera contundent a Sòria i només una gesta del Numància al José Zorrilla l’apartaria de la màxima categoria del futbol espanyol

numància 0 valladolid 3

NUMÀNCIA:Aitor Fernández; Markel, Escassi, Carlos Gutiérrez, Saúl García; Diamanka, Iñigo Pérez; Pablo Valcarce (Nacho, 46’), Pere Milla (Julio Álvarez, 74’), Marc Mateu (Higinio, 58’); i Guillermo.VALLADOLID:Masip; Moyano (Hervías, 55’), Olivas, Calero, Nacho; Antoñito, Anuar, Borja, Gianniotas (Ontiveros, 77’); Mata i Óscar Plano.GOLS:0-1 (35’) Kiko Olivas. 0-2 (57’) Hervías. 0-3 (67’) Óscar Plano.ÀRBITRE:Prieto Iglesias.T.G.:Als locals Pablo Valcarce i Carlos Gutiérrez; i al visitant Mata.PÚBLIC:9.000 espectadors.

El Valladolid ja té l’ascens a primera divisió molt ben encarrilat. El conjunt que entrena Sergio González va superar de manera molt clara el Numància i només un desastre el privaria de celebrar el salt a la màxima categoria en el partit de dissabte que ve al José Zorrilla (20.30 h). Tot i el resultat, la base de l’èxit del conjunt visitant va ser la solvència defensiva, ja que el Numància va sortir a mossegar i va dur la iniciativa del partit en els primers compassos. El futbol, però, és un joc d’encerts, i el Valladolid està en estat de gràcia. Així, en el minut 35, Kiko Olivas va obrir la llauna amb una bona rematada de cap, aprofitant una centrada des de la banda esquerra. Amb el 0-1, l’equip de Sòria estava obligat a marcar i els visitants van jugar bé les seves cartes, esperant al contraatac. Això sí, el seu segon gol, que arribaria entrat el segon temps (57’), va arribar en una acció a pilota aturada. Hervías va enviar al fons de la xarxa una falta executada amb mestria. Amb el 0-2 l’eliminatòria quedava del tot encaminada per al Valladolid, que tot i això no en va tenir prou. Els de Sergio van aprofitar els espais i, en el minut 67, Óscar Plano va encarrilar del tot l’ascens a primera divisió amb un gol en una acció de contraatac. Amb el 0-3, ja no hi va haver més història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)