Territorial

La lliga agafa forma

1a catalana. La federació va fer pública la primera proposta de grups de manera oficial, amb un canvi respecte a la primera

Amb una petita variació respecte a la primera proposta, després que el Manresa i el Can Vidalet acordessin intercanviar els seus grups, els clubs de la primera catalana ja tenen a sobre de la taula la proposta de grups.

L’habitual separació territorial deixa el gruix d’equips gironins en el grup 1, i en el grup 2 els equips de les demarcacions de Tarragona i Lleida. Això ha provocat que sis dels conjunts que han pujat procedents de la segona catalana hagin recalat en el grup 1, tot i que també n’hi haurà dos (el Vilassar i el Palamós) que han baixat des de la tercera divisió.

Aquesta proposta quedarà formalment acceptada en l’assemblea de clubs que la FCF farà avui a Cervera (18.30 h). Els clubs que ho vulguin poden fer esmenes en cas que es posin d’acord a l’hora d’intercanviar els grups.

Grup 1
Barcelona i àrea metropolitana
Argentona i Vilassar (Maresme), Sabadell Nord, Sant Joan de Montcada, Sant Cugat i Rubí (Vallès Occidental), Guineueta (Barcelona ciutat) i Can Vidalet (Baix Llobregat)
Girona
Banyoles (Pla de l’Estany), Farners i Lloret (la Selva), la Jonquera i Palamós (Empordà), Girona C i Llagostera B (Gironès)
Catalunya Central
Manlleu, Tona i Vic (Osona)
Grup 2
Andorra
Ponent
Balaguer (la Noguera), les Borges Blanques (Garrigues), Almacelles, Lleida B (Segrià), Mollerussa (Pla d’Urgell) i Tàrrega (Urgell)
Camp de Tarragona
Cambrils (Baix Camp)
Barcelona i àrea metropolitana
Sant Ildefons, Vista Alegre, Gavà i Viladecans (Baix Llobregat), Júpiter i Muntanyesa (Barcelona ciutat)
Penedès
Igualada (Anoia) i Vilanova (Garraf)
Catalunya Central
Manresa (Bages)
Terres de l’Ebre
Rapitenca (Montsià)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)