Girona

El Valladolid insisteix per Rubén Alcaraz

Temptat. Els castellans confien convèncer el mig barceloní, que té contracte fins al 2020

El Valladolid ha accentuat el seu interès per Rubén Alcaraz. El migcampista barceloní té contracte a Montilivi fins al 2020, però no té clara la seva continuïtat i s’està rumiant la proposta del club castellà, superior fins i tot a la del Girona, que el va renovar abans de cedir-lo l’estiu passat a l’Almeria. En el conjunt andalús, que va coincidir a segona A amb el Valladolid, Alcaraz hi va tenir un rol protagonista, amb 41 partits i 9 gols. El Valladolid confia convèncer-lo per convertir-lo en un jugador amb un paper important en l’equip de Sergio González.

Amb Stuani i Mojica

Després de les estades a Manchester i a l’Índia i d’un breu descans, la plantilla del Girona reprèn aquesta tarda l’activitat, amb un entrenament al centre La Vinya del PGA, que no trepitjava des de feia quinze dies. El fet destacat del retorn a la feina serà la incorporació de l’uruguaià Cristhian Stuani i el colombià Johan Mojica, els dos mundialistes –Yassine Bounou ja va tornar abans de marxar cap al Regne Unit– que encara estaven de vacances. Stuani i Mojica s’han de sotmetre a les proves mèdiques que els seus companys van superar en la primera setmana de treball a Montilivi i s’integraran a la dinàmica de l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)