2a divisió FEF

Dues oportunitats per barba

2a divisió B. Ramon Maria Calderé donarà dues titularitats a Morales i dues a Perales i després decidirà quin ha de ser el porter titular del Badalona aquesta temporada

El tècnic del Badalona, Ramon Maria Calderé, està molt satisfet amb la feina que ha fet el club a la porteria. Tant, que encara no ha decidit quin dels seus dos sentinelles serà el titular aquesta temporada. De fet, per acabar de determinar si José Miguel Morales o José Perales serà el fix sota els pals de la porteria escapulada, ha decidit que donarà oportunitats a tots dos. Així ho va explicar després de la derrota de diumenge contra l’Espanyol B (1-3). “Tenim dos grans porters i el que farem serà donar dos partits a cadascun. És una cosa que teníem decidida de fa temps, no està condicionada pel darrer resultat”, va dir l’entrenador de Vila-rodona, que va concretar qui jugaria què: “Morales haurà jugat contra l’Espanyol B i la pròxima jornada [al camp de l’Ebre] i, després, Perales disputarà el partit de copa [contra el Villanovense] i el següent de lliga. Serà el seu rendiment qui decideixi.” José Miguel Morales, amb tot, acumula 104 partits de lliga amb la samarreta del Badalona, mentre que José Perales, que ha arribat al club escapulat aquest estiu, n’ha jugat 67 les darreres dues temporades amb la Pobla de Mafumet, a tercera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)