2a divisió FEF

La cessió de Santi Bueno, l’últim moviment

2a divisió B. El Peralada tanca la incorporació del central, que arriba sense opció de compra i ocupa l’última fitxa disponible de la plantilla

Com ja és habitual, l’últim dia de mercat a 2a divisió B va ser frenètic, i és que fins a les sis de la tarda –l’hora límit en la categoria de bronze– van ser molts els equips que van estar intentant fer els últims moviments. Un dels que van estar més enfeinats va ser el Peralada, que des de fa dies esperava amb tensió aquest moment i amenaçava amb alguna sorpresa. A última hora –l’anunci va ser passades les sis–, els xampanyers van resoldre el dia amb la incorporació de Santi Bueno. La negociació amb el Barça B va ser d’allò més dura, i al final el Peralada només en va poder aconseguir la cessió per una temporada, sense cap opció d’adquirir-lo en propietat. Una altra incorporació que ahir es va donar per confirmada –encara sense comunicat oficial del club– és la presència del central veneçolà Nahuel Ferraresi a la plantilla en qualitat de cedit pel Torque uruguaià, que ja va anunciar el moviment al mes de juliol, sense que el Peralada el donés per tancat. Amb aquestes dues altes confirmades, el conjunt xampanyer va tancar definitivament la plantilla, i és que ja té les 22 fitxes adjudicades que li tanquen la porta a accedir a qualsevol jugador sense equip. De moment, però, la plantilla encara és de 20, i és que el mateix Nahuel i el japonès Yuya Nakasaka estan amb els tràmits burocràtics necessaris per poder activar la fitxa i no han aterrat a Catalunya. S’espera que en qüestió de dies es resolgui la situació i s’incorporin a la dinàmica de grup.

Un fitxatge equilibrador

Santi Bueno vestirà la samarreta del Peralada per segon curs consecutiu i no seria descartable que tingués minuts demà mateix a Montilivi en el duel contra l’Olot, ja que ara mateix Chicho té moltes baixes a l’eix defensiu perquè no pot comptar ni amb Teo, lesionat, ni amb Nahuel, pels assumptes burocràtics, ni amb Jordan, sancionat, i només disposa del polivalent Montes –convocat ahir amb el Girona– i el juvenil Paco López. De fet, el curs passat Bueno ja va debutar hores després d’arribar al club en el mercat d’hivern i es va convertir en indispensable, jugant els 90 minuts en 12 dels primers 13 partits abans de perdre’s les últimes jornades per lesió. Amb la seva arribada, els empordanesos guanyen un jugador que pot donar continuïtat a la segona volta del curs passat.

A Olot, com un dia més

A diferència de com es va viure el dia a Peralada, a Olot el tancament del mercat de 2a B es va acabar amb absoluta tranquil·litat. Els garrotxins van evitar els nervis d’última hora tancant dijous la cessió del lateral esquerre Jaume Pol, procedent del Mallorca, i ahir tenien clar que no es mourien, llevat que aparegués una opció atractiva i que s’ajustés al pressupost establert del club per a la posició de pivot al mig del camp.

ESPANYOL B
Altes
Moha Barcelona B
Radulovic Brighton*
Baixes
Martí Soler Badalona*
Manel Royo Agent lliure
LLEIDA
Altes
Tano Bonnín Osasuna
Baixes
Aitor Núñez Internacional Madrid
Manu Molina Salamanca
SABADELL
Altes
Delmonte Extremadura*
Domínguez Watford*
Velásquez Watford*
PERALADA
Altes
Santi Bueno Barcelona B
Nakasaka Kobe (Japó)
Baixes
David Serrano Sense equip
Arimany Màlaga
CORNELLÀ
Altes
Carlos Esteve At. Saguntí
Juan Fernández Barça juv.
Baixes
Vicente Santboià*
Sergio Gómez Sense equip
Batista Vilafranca*
OLOT
Altes
Jaume Pol Mallorca*
BARÇA B
Altes
Araujo Boston River (Uruguay)
Baixes
Moha Espanyol B
Cucurella Eibar
Santi Bueno Peralada*
Sergi Puig Conquense*
BADALONA
Altes
Natalio Recreativo
Magallán Cultural
Nana Mèrida
Estellés Barakaldo
Giva Ponte Preta (Brasil)
Martí Soler Espanyol B* *Cedit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)