2a divisió FEF

L’Olot supera el Peralada gràcies a un regal de Vito (0-1)

2a divisió B. Els de l’Alt Empordà han estat superiors tot el partit, però Hèctor Simón ha aprofitat una errada del porter per marcar l’únic gol del partit

L’Olot s’ha endut els tres punts en el duel gironí de la categoria de bronze jugat a Montilivi gràcies a la victòria contra el Peralada (0-1). Els xampanyers han estat els dominadors del partit des del principi fins el final, però un regal del porter Vito ha permès als visitants marcar l’únic gol del partit.

En la primera part, després d’uns primers minuts de tempteig i de respecte per l’escenari, el Peralada ha estat el clar dominador. Tot i això no ha aconseguit treure gaire partit de la possessió ni de viure constantment en el camp de l’Olot, i només ha disposat d’ocasions amb xuts des de fora l’àrea que no han fet ni intervenir a Ginard. En canvi, els visitants han aprofitat la primera ocasió clara, i és que Vito ho ha posat fàcil regalant la pilota a Hèctor Simón que ha definit a plaer des de la frontal per fer el 0-1 en el minut 34.

En la represa el Peralada ha sortit amb molta força i ha tingut tres ocasions molt clares per empatar el partit, però Ginard s’ha lluït per salvar l’Olot, sobretot en un xut a boca de canó de Miguélez. El domini local s’ha estat a punt de trencar en un contraatac de l’Olot que ha acabat amb un xut de Marc Mas desviat per poc. En els últims vint minuts el Peralada ha intensificat el ritme i ha aculat l’Olot a la seva àrea, però no ha trobat la manera de superar la defensa rival per generar ocasions.