2a divisió FEF

Narcís ‘Chicho’ Pèlach

Entrenador del Peralada

“Un error no forçat ens ha penalitzat molt”

Contrariat però amb l’esperança de saber que el seu equip té molt marge de millora, Chicho Pèlach va valorar la derrota contra l’Olot: “Un error no forçat ens ha penalitzat molt. Sabem que, en aquesta categoria, errades així són de conseqüències altes, ja que els rivals tenen grans jugadors que ho aprofiten”, va comentar el tècnic gironí. I va afegir-hi: “El gol en contra ens ha deixat inquiets. Ens ha faltat verticalitat i agressivitat a la zona de tres quarts. De totes maneres, estic content amb l’actitud dels jugadors. Les idees s’han vist i hem pressionat molt l’Olot.”

Chicho sap que falta molta feina per fer per veure el millor Peralada: “Hem d’aprendre del partit d’avui. Tenim talent però hem d’atacar amb més guspira i malícia”, va analitzar l’entrenador del filial del Girona. I va admetre el bon plantejament de l’Olot: “Que fossin tan defensius també ha estat mèrit nostre. El rival ha fet un bon plantejament, ha sabut defensar i tancar els espais. La possessió ha estat nostra i ells s’han sacrificat i han jugat les seves cartes”, va sentenciar Chicho, que va assegurar que el pròxim partit a casa, diumenge, es jugarà al municipal de Peralada.

CAP FRED

“Hem d’aprendre del partit d’avui. Tenim talent però hem d’atacar amb més malícia”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)