Territorial

Al Lloret, se li escapa el primer triomf a les acaballes

1a cat. El Sant Joan de Montcada va empatar quan només restaven 5 minuts

sant joan m. 1 lloret 1

SANT JOAN DE MONTCADA:Alfonso, Robert, Gerard, Àlex (Poño, 70’), Marc Gràcia, Rojas, Héctor (Wass, 75’), Diego (Moyano, 76’), Marc Pilar (Javi Ruiz, 60’), Albert i Bernat.LLORET:Tuscà, Aparicio, Poderoso, Majó, Adri (Bukary, 70’), Peque, Ricky (Bader, 78’), Nil (Diego, 46’), Roger, Chamizo i Marc Vilà.GOLS:0-1 (35’) Peque, de penal. 1-1 (85’) Bernat.ÀRBITRE:Cols Ràfols.
T.G.:
als locals Rojas, Hector i Albert; i als visitants Nil, Ricky, Roger i Bukary.
T.V.:
cap.
COMENTARI:
El Lloret va fer un bon partit al sempre complicat camp de Can Sant Joan i va estar a punt d’endur-se els tres punts. En una primera meitat igualada i amb poques ocasions, els selvatans es van avançar gràcies a un penal transformat per Peque. En la represa, el Sant Joan es va llançar a l’atac i, després de diversos avisos, va empatar mitjançant Bernat. En els últims minuts el partit va embogir i els dos equips van desaprofitar una ocasió clara que els hauria donat els tres punts.
SEBAS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)