El Figueres, per la via ràpida

3a divisió. La Unió fa una gran primera meitat contra el Santboià, s’avança amb dos gols en els vint primers minuts i d’aquesta manera aconsegueix la primera victòria del curs a Vilatenim

Figueres 2 Santboià 0

FIGUERES:Aroca, Subi (Hostench, 77’), Sergi Romero, Albert Canal, Carles Puig, Tena, Ritxi Mercader (Èric Torres, 64’), Èric Vilanova, Pime, Ivan Murillo (Valverde, 60’) i Álvaro.SANTBOIÀ:Rafa Leva, Àlex Ruiz, Borges, Bellido, José Javier, Carlos González (Ao, 46’), Marc Vicente, Hervías, Castellano (Moya, 46’), Joan Cervós i Caba (Víctor Márquez, 77’).GOLS:1-0 (3’) Albert Canal. 2-0 (20’) Èric Vilanova.ÀRBITRE:Albelda Bárcena.T.G.:A Subi i Álvaro del Figueres, i a Àlex Ruiz i Jota del Santboià.T.V.:Per doble amonestació a Bellido (68’), del Santboià.

El primer triomf del Figueres davant de la seva afició s’ha fet esperar quatre enfrontaments. Ahir, els homes de Joan Esteva van sortir d’allò més endollats a la gespa de Vilatenim i, en una arrencada perfecta, els gols de Canal i Èric Vilanova van permetre assolir un avantatge suficient per controlar la resta del partit i quedar-se els tres punts. Després d’unes jornades en què les sensacions eren bones però faltava afinar la punteria en atac, el Figueres va poder celebrar gols de nou i agafar confiança deixant la porteria a zero.

L’inici del partit va ser molt bo i, en la primera arribada a l’àrea rival, Albert Canal va transformar l’1-0 amb un bon cop de cap (3’). Després del gol matiner, les forces es van igualar però era el Figueres qui volia ser protagonista sobre el verd. Aquestes bones sensacions es van confirmar amb la segona diana local de la tarda, obra d’Èric Vilanova (20’). Amb la comoditat del marcador, el Figueres va superar en tot el Santboià fins al descans, i Pime, amb dues rematades, i Álvaro, amb un xut al pal, van tenir a tocar el tercer gol.

Ensurts sense càstig

En la represa, el Santboià es va estirar, i mentre el Figueres feia mal a l’esquena dels defensors, l’equip del Baix Llobregat arribava a través de contraatacs, i en un d’ells la pilota va acabar al pal. El rival va perdre força amb l’expulsió de Bellido (68’), però en l’afegit encara van tenir l’oportunitat d’escurçar diferències amb una nova rematada a la fusta.

La primera part ha sigut molt bona. Hem mantingut el bon joc dels últims partits i hi hem afegit l’encert. És un triomf revitalitzador
Era important guanyar a casa i més contra un rival amb els mateixos punts que nosaltres