Territorial

Pòquer gironí al capdavant de tot

1a catalana. Superat el primer quart de la competició, quatre equips de la demarcació es troben entre els cinc primers. El Girona C va llançat al capdavant, i el Lloret, el Banyoles i el Palamós també s’han enganxat a la zona alta de la taula

Consumides deu jornades de les 34 que formen la competició, el rendiment de la majoria d’equips de la demarcació és prou remarcable. Després dels partits d’aquesta setmana, el Girona C, el Lloret, el Banyoles i el Palamós ocupen quatre de les cinc primeres posicions de la classificació. El filial blanc-i-vermell, amb un gran potencial ofensiu i una gran solidesa defensiva, viatja ara mateix a velocitat de creuer al capdavant de la lliga i només el Vilassar de Mar és capaç de seguir-lo.

Precisament els del Maresme trenquen el monopoli gironí en la zona alta ja que en tercer lloc hi trobem el Lloret. Els d’Albert Batllosera van trencar a Sant Cugat una ratxa de quatre jornades sense guanyar i ja tornen a treure el cap en els llocs més alts de la taula.

En el quart lloc s’hi ha enfilat aquesta setmana el Banyoles. Els d’Adam Fontes s’estan mostrant com un bloc molt ben conjuntat i el rendiment a domicili –on han encadenat dues victòries i un empat– és clau en l’alçament dels del Pla de l’Estany en la classificació.

El Palamós, cinquè, també continua creixent amb Javi Salamero, i després d’encadenar dues victòries seguides ara repetirà enfrontament a casa.

El Farners s’estrena

Més enllà de la bona notícia del pòquer gironí entre els cinc primers classificats, la jornada 10 també deixa altres fets noticiables, com ara la primera victòria del curs del Farners. Els de Santa Coloma van vèncer per la mínima el Can Vidalet amb una diana del debutant Arnau Alòs, que ha aterrat a la capital de la Selva procedent del Llagostera B.

En la jornada que ve, el Farners buscarà la continuïtat dels bons resultats visitant un altre equip que passa un bon moment sobretot en defensa: la Jonquera, que ocupa la novena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)