La Unió s’aixeca amb orgull

3a divisió. El Figueres segella el triomf amb un gol en el minut 94 i trenca una mala ratxa de tres jornades sense conèixer la victòria

santfeliuenc 3 figueres 4

SANTFELIUENC:Toni, Èric, Jaume, Joserra, Gerard, Adri, David (Sani, 65’), Romo, Pol, Kevin i Collado (Joel, 83’).FIGUERES:Aroca, Espuña, Canal, Romero, Hostench (Subi, 84’), Ferrón, Tena, Èric Vilanova, Ritxi, Marc Gelmà (Èric Torres, 57’) i Álvaro Fernández (Sergio Álvarez 70’).GOLS:1-0 (26’) Pol. 1-1 (41’) Èric en pròpia porteria. 1-2 (44’) Canal. 1-3 (57’) Canal. 2-3 (71’) Sani. 3-3 (82’) Romo. 3-4 (94’) Èric Torres.ÀRBITRE:Masip Vidal.T.G.:Collado i Kevin; Espuña, Canal i Sergio Álvarez.T.V.:Ferrón (53’), del Figueres, per dues targetes grogues.

El Figueres tenia la necessitat de guanyar després de tres jornades sense fer-ho i ho va aconseguir amb un triomf èpic al camp del Santfeliuenc. Els de Joan Esteva van ser capaços de capgirar el gol inicial dels locals, competir durant tota la segona meitat amb un jugador menys i, després d’encaixar la remuntada del Santfeliuenc en els minuts finals, els figuerencs van treure forces d’on no n’hi havia per marcar el gol de la victòria en el temps afegit.

El partit va començar sense un dominador clar i en aquest escenari, el local Pol va caçar un refús d’Aroca per fer l’1-0. El Figueres va canviar poc el guió després del gol encaixat, i el premi a la bona feina que s’estava fent va arribar just abans del descans: Ferrón va provocar que Èric es marqués l’empat en pròpia porteria (41’) i Canal va marcar l’1-2 (44’).

En la segona part, Ferrón va ser expulsat ben d’hora per doble amonestació (53’), però la pilota aturada va servir a Canal per marcar el tercer de la Unió. A partir d’aquest moment, el desgast del Figueres va ser en defensa i després de molt insistir Sani (71’) i Romo (82’) van restablir la igualada. El cop anímic després de l’esforç era important però quan tot es veia fosc, un ràpid contracop de la Unió va acabar amb el gol d’Èric Torres que donava la victòria al Figueres (93’).

Murillo deixa l’equip

D’altra banda, el club va comunicar que per motius personals i esportius el migcampista Iván Murillo va arribar a un acord per desvincular-se del Figueres. L’extremeny ha jugat 383 minuts repartits en vuit partits.

Sabíem el que ens trobaríem i hem sabut patir. Al final hem estat encertats en l’última jugada, però l’equip ha fet una gran feina
El triomf ens dona un premi que per la trajectòria de l’equip en els últims duels ens mereixíem