Territorial

Un forat entre els grans

Divisió d’honor juvenil. Recent ascendit, l’Europa va tancar l’any en la zona noble i és l’equip revelació en la primera volta. “Els equips ja ens esperen amb respecte”, diu el tècnic

Començar el nou any amb la sensació que serà gairebé impossible superar els èxits de l’anterior. Però en una situació, això sí, immillorable. Així, amb la feina pràcticament feta i instal·lat en la zona noble de la divisió d’honor, afronta el juvenil de l’Europa la segona part de la temporada.

Just l’any després de l’ascens a la màxima categoria i coincidint amb l’aposta del primer equip per jugadors de la casa, tot li ha sortit de cara, al juvenil escapulat en aquest primer tram: amb 31 punts, els graciencs són cinquens ja en plena segona volta. “L’objectiu està virtualment complert; la permanència ja serà un gran èxit perquè, no ho oblidem, ens enfrontem a molts clubs professionals”, reivindica, el tècnic, Gonzalo Riutort, que sap que en aquest segle cap equip ha baixat amb 33 punts. “Aguantar el ritme dels tres primers [Barça, Saragossa i Espanyol] és pràcticament impossible, un objectiu irreal. Però, encara que ens despengem i tinguem la salvació amarrada, la nostra motivació és anar sumant punts i quedar com més amunt millor”, hi afegeix el preparador.

L’empresa, però, no serà fàcil: “Vam ser la sorpresa a l’inici, però en aquesta segona volta serà molt complicat repetir els resultats. Els equips ja ens esperen amb respecte i a sobre tenen la motivació d’intentar guanyar-nos”, explica el tècnic, que té el complicat repte de convertir-se en el millor juvenil escapulat de l’entitat: el curs 1999/2000, l’Europa va tancar el curs en cinquè lloc i amb 55 punts, una fita ben a l’abast.

LES REACCIONS

Encara que tinguem la salvació amarrada, la nostra motivació és anar sumant punts i quedar com més amunt millor
Vam ser la sorpresa a l’inici, però en aquesta segona volta serà més complicat
Gonzalo Riutort
tècnic del juvenil de l’europa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)