2a divisió FEF

Marc Cosme es reivindica

Revulsiu. El davanter va ser el clar protagonista del duel gironí entre l’Olot i el Peralada amb una diana que va igualar el matx a un gol i una assistència a Hèctor Simón en el 2-1 definitiu

L’Olot va superar el Peralada en el duel gironí de segona B remuntant un 0-1. Els olotins van demostrar coratge i fe en un partit en què el rival els va dominar en moltes fases, un fet que atorga més valor als tres punts finals. El protagonista principal de la reacció garrotxina va ser el davanter Marc Cosme. El de Faura va entrar en el minut 55 en el lloc del central Lluís Aspar i just deu minuts després va fer la diana de l’empat. En l’últim minut del temps reglamentari, el valencià va fer una excel·lent jugada per la banda dreta per assistir Hèctor Simón en el 2-1 definitiu que culminava la remuntada. “Estic molt content per com ha sortit tot. És una pujada d’autoestima que em fa tenir més ganes de treballar tota la setmana per tornar a competir, ajudar els companys i intentar guanyar un lloc a l’onze”, comentava l’atacant al final del partit contra l’equip veí.

Marc Cosme havia estat titular en l’última derrota de l’Olot al camp del Cornellà. Durant el matx, el futbolista va tenir un parell d’ocasions clares per endreçar la pilota a la porteria rival però la falta d’efectivitat el va penalitzar. Només una setmana després, Cosme va poder reivindicar-se i va ser clau en el triomf del seu equip, que encadena tres victòries com a local, es manté en setena posició amb un marge de nou punts respecte al descens, vuit respecte a la promoció de permanència i a només sis punts del play-off d’ascens a segona A, de moment, una utopia. “Els bons resultats són fruit d’un treball que ve des del juliol. No som aquí per casualitat i hi ha un treball d’equip al darrere. Hem de continuar creient en el bloc i en el fet que podem competir contra qualsevol equip del grup de tu a tu”, sentenciava Marc Cosme, un home content, que en els últims quatre partits ha fet dues dianes, les mateixes que en els divuit últims partits del curs passat.

LES REACCIONS

És una pujada d’autoestima que em fa tenir més ganes de treballar per tornar a competir, ajudar els companys i guanyar un lloc a l’onze
Els bons resultats són fruit d’un treball que ve des del juliol. Hem de continuar creient en el bloc
Marc Cosme
davanter de l’Olot

L’Olot fa oficial l’arribada de Pol Ballesté

El club de la Garrotxa va fer oficial ahir al matí l’arribada del porter Pol Ballesté, que estava sense equip després d’acabar l’estiu passat el contracte amb el Badajoz. Ballesté, de 23 anys, ha jugat més de 70 partits a segona B amb clubs com el Palo, el Cadis, el Granada B o el Badajoz –també va passar per l’UCAM Múrcia, sense tenir protagonisme–, un aspecte molt favorable per a l’Olot, que sap que l’arribada del porter afegirà competència a Xavi Ginard i permetrà a l’entitat garrotxina maniobrar a l’estiu si el d’Artà acaba marxant a un altre club una vegada hagi acabat el contracte que l’uneix a l’Olot, el 30 de juny que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)