Trencats en deu minuts

3a divisió. El Figueres resisteix en la primera part però veu com el Prat sentencia el duel amb dos gols en l’arrencada de la segona meitat

AE PRAT 3 Figueres 0

FIGUERES:Andrés, Salva, Cárdenas, Ricarte, Dani Argilaga, Poves (Guiu, 67’), Padilla, Putxi (Pau López, 72’), Àlex Pla, Larrosa (Cesc Clotet, 76’) i Sergi Moreno.FIGUERES:Aroca, Espuña, Canal, Sergi Romero, Subi, Valverde (Xavi Ferrón, 51’), Tena, Gelmà, Ritxi, Hostench (Joan Pons, 80’) i Álvaro (Pol Tarrenchs, 67’).GOLS:1-0 (50’) Larrosa. 2-0 (55’) Padilla. 3-0 (91’) Cesc Clotet.ÀRBITRE:Romero Freixas.T.G.:a Putxi del Prat, i a Espuña del Figueres.T.V.:Per dobla amonestació a Canal del Figueres (53’), i directa al local Sergi Moreno (58’).PÚBLIC:Uns 300 espectadors.

El Figueres no va poder millorar la sèrie de quatre empats consecutius en la lliga i una mala arrencada en la segona part va condemnar la Unió a una clara derrota al camp d’un dels equips més potents de la competició, el Prat.

El conjunt figuerenc no ho va passar gens bé en cap moment de l’enfrontament, però en la primera part els de Joan Esteva van mostrar-se ben col·locats en defensa i això els va permetre refusar les escomeses dels potablava. Quan l’equip de Joan Esteva va tenir alguna fissura en la primera meitat, va aparèixer el porter Aroca, que amb un parell de bones intervencions va evitar el gol local abans de la mitja hora de joc. En la primera aturada, Arova ca rebutjar un xut des de l’interior de l’àrea de Poves (15’) i en la segona, una nova rematada de Poves va topar amb la mà del porter figuerenc. En atac, el rendiment de la Unió va ser escàs: Sergi Romero no va arribar a rematar una assistència de Canal (12’) i Espuña i Álvaro van intentar dos xuts massa tímids des de la distància.

El punt d’inflexió

El guió del partit va fer un gir important en els deu primers minuts de la represa. El Prat es va mostrar molt efectiu i va castigar al màxim les dues errades inicials dels figuerencs. En la primera, Larrosa va guanyar metres per la banda dreta i va finalitzar la incursió amb un potent xut que Aroca no va poder aturar (50’). Poc després, Albert Canal va veure una segona targeta groga molt rigorosa i la Unió es quedava amb un futbolista menys. La falta resultant va permetre a Padilla marcar el 2-0 amb un llançament directe (55’).

Tot i que la igualtat numèrica va tornar ben aviat per expulsió de Sergi Moreno (58’), al Figueres li va faltar força en atac per poder fer mal al Prat. Ja en el temps afegit (91’), Cesc Clotet va enviar la pilota al fons de la xarxa i va tancar el partit.