1a femenina

Un empat insuficient per allunyar el perill

1a divisió fem. L’estrena de Salvador Jaspe no va servir per capgirar la mala dinàmica

ESPANYOL 1 màlaga 1

ESPANYOL:Mariajo, Inés, Baudet (Paula, 83’), Eli del Estal, Brenda Pérez, Julve, Dulce, Paloma (Ainhoa Marín, 63’), Katherine (Llompart, 76’), Elba i Torrodà.
MÀLAGA:
Chelsea, Cazalla, Encarni, Leti, Mascaró (Enganamouit, 77’), Pamela, Raquel, Ruth, Fulutudilu (Adriana, 62’), Dominika i Míriam.
GOLS:
1-0 (38’) Eli del Estal. 1-1 (46’) Fulutudilu.
ÀRBITRE:
Cuesta Arribas.
T.G.:
a la local Elba.
COMENTARI:
Ni amb l’estrena a la banqueta de Salvador Jaspe va ser capaç l’Espanyol de posar fi a la ratxa de nou partits sense conèixer la victòria. En un duel contra un rival directe en la lluita pel descens, el Màlaga, les blanc-i-blaves no van poder passar de l’empat tot i avançar-se per mitjà d’Eli del Estal. Les catalanes van començar dominant i, tot i que la primera ocasió clara la va tenir Fulutudilu, van obrir la llauna al minut 38 en una acció desafortunada per a les andaluses. I just abans del descans, Baudet va estar a punt de fer el segon. Però del possible 2-0, les andaluses van trobar l’empat per mitjà d’una rematada de cap de Fulutudilu que va establir l’1-1 definitiu.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)