2a divisió FEF

Salten les alarmes

Prop del descens. El Sabadell allarga la seva mala dinàmica deixant-se remuntar a El Clariano després d’avançar-se en el minut 15

ONTINYENT 1 SABADELL 3

ONTINYENT:Craviotto, Soler, Fuster, Enrique, Julen, Felip, Zarzo (Fran Machado, 73’), Juanan, Torres, Javi Llor (Tarí, 90’) i Tito Malagón (Pablo Carbonell, 80’).SABADELL:Roberto; Óscar Rubio, Pajarero, Nico Delmonte, Josu; Adri Cuevas, Ángel (Cobo, 83’); Antonio Domínguez, Pol Ballesteros (Édgar, 57’), Néstor Querol (Acedo, 74’); Arturo.GOLS:0-1 (15’) Pol Ballesteros. 1-1 (22’) Soler, de penal. 2-1 (36’) Juanan. 3-1 (71’) Tito Malagón.ÀRBITRE:Guzmán Mansilla.T.G.:Els locals Julen Monreal, Tito Malagón i Tarí, i els visitants Roberto, Pol Ballesteros, Nico Delmonte i Ángel.PÚBLIC:Prop del miler d’espectadors a El Clariano.

El Sabadell s’està complicant la vida i ja és més a prop dels llocs de descens que dels de promoció d’ascens. El conjunt arlequinat va sumar una derrota preocupant a la seva dinàmica, en què només ha guanyat un partit dels últims set. Ahir, a més, va perdre i va deixar una imatge preocupant, perquè els de Kiko Ramírez es van avançar en el minut 15: Ballesteros va concloure una jugada col·lectiva en atac. La reacció dels de Vicente Parras va ser immediata, però tot va arribar per una errada del porter Roberto, que no va blocar una pilota que va acabar suposant el penal de l’empat. Poc després, els locals van capgirar el resultat quan Juanan va rematar una falta lateral a deu minuts del descans.

S’esperava una reacció del Sabadell en el segon temps, però no va arribar. Els vallesans ni tan sols van apropar-se a la porteria de Craviotto i encara van rebre el gol de la sentència, que va liquidar l’enfrontament.